Cubes School preporuka - šta sve možeš da radiš u junu u Beogradu

Promo

10. 06. 2024. u 17:15

JUN, mesec kada sunce sija jače i život postaje šareniji, a mi počinjemo da sanjamo o beskrajnim mogućnostima koje leto donosi.

Cubes School препорука - шта све можеш да радиш у јуну у Београду

Foto: istockphoto

Dani su duži, temperature rastu, kao i naša energija i želja za avanturom i akcijom. Vreme je savršeno za istraživanje svega što Beograd i njegova okolina mogu da ponude. Bez obzira na vaše interesovanje, sigurno ćete pronaći nešto što će vas oduševiti i ispuniti energijom. U nastavku nekoliko predloga šta možete da radite ovog juna. 

Možete da posetite neki muzički festival 

Ovog juna uživajte u zvucima omiljenih bendova na Belgrade Beer Festu, doživite neverovatnu atmosferu na Arsenal Festu u Kragujevcu. Ljubitelji  ili se prepustite čarima Zvuka trube sa Timoka. Belgrade Music Week takođe obećava sjajne nastupe i nezaboravan provod.

 

Foto: istockphoto

 

 

Možete da provedete vreme u prirodi

Za one koji vole prirodu, Beograd nudi mnoštvo opcija. Ada Ciganlija je idealna za biciklizam, piknike i šetnje, dok Košutnjak nudi osvežavajuće šumske staze. Obale reka, savršene su za relaksaciju pored vode, a Avala i Kosmaj su odlične destinacije za planinarenje i uživanje u predivnim pogledima. Ne zaboravite ni Bojčinsku šumu koja pruža miran beg od gradske vreve.

A, ako uz prirodu volite i vino, pridružite se Fruškogorskoj vinskoj šetnji, gde možete degustirati odlična vina i uživati u prelepom pejzažu Fruške gore.

Možete uživati u dobroj hrani

Za one koji ne mogu da odole dobroj hrani, jun donosi mnoštvo gastronomskih manifestacija. Uživajte u tradicionalnim specijalitetima na manifestaciji Prosto ko Pasulj 8. juna, posetite Gastro Fest u Beogradu, ili se zaputite na Gibanicijadu u Pećincima, gde ćete moći da probate najbolje gibanice iz cele Srbije.

Ali, ako ste osoba koja voli izazove i ekstremne sportove, i tražite nešto gde možete uložiti svu svoju energiju, suze i znoj, imamo nešto posebno za vas!

@cubesschool Ako voliš izazove, ovaj je za tebe! 🚀 Postani programer uz sjajan popust do kraja juna: 1 - 10.jun - do 40% popusta na PHP i Java programiranje 11 - 20. jun - do 40% popusta na Frontend & WordPress i JavaScript & React.js 21 - 30.jun - do 40% popusta na Android programiranje i Software QA Prijavi se danas! #programiranje #programiranjezapocetnike #srbija #fyp #fypage ♬ original sound - Cubes School

PREDSTAVLjAMO:  Cubes School  junski izazov - POSTANI PROGRAMER

Ovog juna, Cubes School  vam nudi jedinstvenu priliku da se okušate u svetu programiranja. Ako ste spremni za intelektualni izazov i želite da savladate veštine koje su trenutno među najtraženijima na tržištu rada, naš junski izazov  je pravi izbor za vas.

Kao deo naše specijalne ponude, nudimo 40% popusta na online kurseve i to od: 

1 - 10. juna -  PHP Laravel  i Java Spring  

11 - 20. juna - Frontend & WordPress i JavaScript & React.js
21 - 30. juna - Android programiranje i Software QA

Takođe, iskoristite tokom juna 30% popusta na kurseve u učionici  koji počinju u oktobru, u Beogradu. 

Iskoristite jun na najbolji mogući način – investirajte u svoje obrazovanje i karijeru. Prijavite se na Cubes School junski izazov i postanite programer!

Više informacija o kursevima i prijavi možete pronaći na cubes.edu.rs. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor