"SAMO ŠTO SAM PROHODALA, TEK SAM ŽIVOT ZAPOČELA..." Baka malene Danke očajna, objavila potresne reči na mrežama

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

11. 06. 2024. u 15:39

POTRESNOM pesmom na svom Fejsbuk profilu Tatjana Ilić, baka ubijene Danke Ilić (2), oprostila se od unuke.

САМО ШТО САМ ПРОХОДАЛА, ТЕК САМ ЖИВОТ ЗАПОЧЕЛА... Бака малене Данке очајна, објавила потресне речи на мрежама

Foto. Novosti

Naime, Tatjana je nedavno promenila i profilnu sliku, na kojoj je poslednja fotografija Danke Ilić, snimljene neposredno pre njenog nestanka 26. marta.

Naime, njena majka slikala je ćerku kada su stigli u Banjsko polje i ne sluteći da će to biti poslednje Dankine fotografije pre nego što su je svirepo ubili Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), radnici borskog "Vodovoda".

Foto: Društvene mreže

Reči pesme koju je Dankina baka okačila pored unuke, a koja je upravo Danki posvećena, rasplakala bi i najtvrđa srca. Ispod objave bake ubijene Danke Ilić nizale su se izjave saučešća i poruke podrške.

- Zašto, čiko? Svi zbog mene suze liju, Srbija je cela tužna, skupu cenu platila sam, a ni kriva ni dužna. Samo što sam prohodala, tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela. Ubili su moje snove, pa baciše mene mladu i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu, Srbija se udružila. Kako li si mogao, čiko? Nisam tako zaslužila. Šta li su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale - reči su pesme.

Foto: Privatna arhiva

Inače, Dankina baka je nedavno prvi put progovorila o neizrecivom bolu, koji je razdire za unukom.

- Ovo je košmar iz kog ne može da se probudi. Šta, ljudi moji, da vam kažem?! Ne mogu da prihvatim da nema naše bebe, naše devojčice, male vesele, koja je tek bila naučila da trčkara. To je bila beba moja. Nema njenog tela. Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira u trudnoći. Ćerka treba da mi se porodi - rekla je tada Tatjana.

(Republika)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi