Da li je ova nova meme kriptovaluta spremna za rast od 100 puta? Pretprodaja WienerAI-a prelazi preko prekretnice od 4 miliona dolara

Promo

12. 06. 2024. u 08:59

KRIPTO tržište je danas u zelenom, i investitori se nisu suzdržavali od nove pretprodaje WienerAI ($WAI).

Да ли је ова нова меме криптовалута спремна за раст од 100 пута? Претпродаја WienerAI-а прелази преко прекретнице од 4 милиона долара

Foto: Promo

Ukupno prikupljena suma upravo je prešla preko oznake od 4 miliona dolara, pri čemu su investitori očarani njenom upotrebom delimično veštačke inteligencije, delimično meme kriptovalute.

Posetite WienerAI

WienerAI-ev trgovački bot postavlja novi standard za korisnike na chain-u

Povezujući viralnost meme kriptovaluta i korisnost veštačke inteligencije, WienerAI ima uzbudljiv narativ i tehnološku moć koja ga podržava.

To ga izdvaja od većine njegovih kolega meme kriptovaluta i glavni je pokretač njegovog ranog uspeha.

Cilj WienerAI-a je jednostavan: učiniti korisnike boljim trgovcima.

To postiže pomoću trgovinskog bota poboljšanog veštačkom inteligencijom, korisnici mogu postavljati pitanja, a on će pretražiti tržište u potrazi za najboljim prilikama.

Na primer, mogu pitati za kriptovalutu sa niskom tržišnom kapitalizacijom, jakim tokenom i trendovskom upotrebom.

Kada bot pronađe kriptovalute koje odgovaraju zahtevima, korisnici mogu iskoristiti njenu trenutnu, besplatnu, otpornu na MEV (maksimalnu eksploataciju vrednosti) i jednostavnu za početnike izvršenje trgovine.

Ovo je ogroman korak napred u odnosu na postojeće okruženje trgovanja na chain-u, gde su duga čekanja, eksploatacija MEV-a i neuspeli transakcije uobičajeni.

Drugim rečima, WienerAI-ev trgovački bot je jedan stop shop za trgovce. Pronalazi najperspektivnije kriptovalute, a zatim omogućava korisnicima da ih kupuju bez problema.

Kao da to nije dovoljno, tim je takođe kreirao sloj stakinga koji nagrađuje vlasnike za zaključavanje svojih tokena.

Trenutno mogu ostvariti neverovatnih 254% APY. Ovo je daleko iznad proseka tržišta, s obzirom na to da Ethereum i Solana nude 7%-8% APY.

Iako je ovo ogromno za korisnike da povećaju svoju investiciju, takođe jača dinamiku ponude i potražnje tokena.

S jedne strane, pruža dodatni podsticaj za kupovinu tokena, a s druge strane, ograničava pritisak prodaje budući da će mnogi vlasnici biti zainteresovani za njegove izuzetne nagrade.

Dakle, kombinovanjem njegove korisnosti veštačke inteligencije i nagrada za staking, postaje jasno da je WienerAI daleko više od prosečne meme kriptovalute.

Analitičari se okupljaju dok WienerAI pretprodaja prikuplja preko 4 miliona dolara

Sa preko 4 miliona dolara na računu, nije iznenađenje što su brzi analitičari obratili pažnju na WienerAI, pri čemu su mnogi impresionirani njegovom inovativnom upotrebom.

U nedavnom video snimku na YouTube-u, Matthew Perry je pregledao projekat i obavestio investitore da dolazi povećanje cene. Pretprodaja se odvija po višestepenom sistemu cena, što podstiče rane kupce.

Perry je takođe pohvalio kombinaciju meme kriptovaluta i veštačke inteligencije projekta, čak spekulišući da bi njegova cena mogla porasti 10 puta.

Slično tome, YouTube kanal Crypto News je pozitivan u vezi sa WienerAI-em i kaže da bi mogao doneti 10x dobitak.

A Jacob Bury je otišao korak dalje, sugerirajući da bi mogli biti na pomolu dobici od 100x.

Ipak, to nije jedina pažnja koju ova hibridna meme kriptovaluta dobija.

Iako se nalazi u pretprodaji, velike medijske platforme, uključujući CryptoPotato, Bitcoin.com i The Economic Times, su ga predstavile.

Sa ukupnim prikupljenim iznosom od 4,1 milion dolara, WienerAI je potresao tržište u pretprodaji.

I sa visokim očekivanjima u vezi sa njegovim potencijalom za IEO, investitori bi mogli dobro proći ako kupe pretprodaju rano.

Trenutno dostupan po ceni od 0,000714 dolara, cena će rasti tokom kampanje. Sledeći skok cene će se desiti za dva dana ili kada ukupni prikupljeni iznos dostigne 4,4 miliona dolara.

Manija za veštačkom inteligencijom i meme kriptovalutama ojačava izglede za WienerAI

Iako smo utvrdili da WienerAI ima opipljivu korisnost, tvrda istina kriptovaluta je da su cene često vođene pričom i FOMO-om (strahom od propuštanja).

Zato je projekat poput Pepe eksplodirao preko 1.000% u protekla dva meseca. Takođe je razlog zašto je Fetch.AI povećao vrednost 7 puta u godinu dana i 25.000% od svojih minimuma iz 2020. godine.

Ovi brojevi nadmašuju tržišnog lidera Bitcoina, koji je ove godine povećao vrednost za 157%. U međuvremenu, mnoge alternativne kriptovalute koje nisu meme kriptovalute ili veštačka inteligencija su znatno lošije prošle od Bitcoina ove godine.

To je zato što su meme kriptovalute i veštačka inteligencija dve najbolje priče.

Meme kriptovalute su deo kulturnog otpora protiv eksploatatorskih praksi TradFi (tradicionalnih finansija) i venture kapitalista u kriptovalutama i širim finansijskim tržištima.

Veštačka inteligencija je deo tehnološkog pomaka koji mnogi smatraju da će promeniti svet onakav kakav ga poznajemo.

Izloženost bilo jednoj od ovih kategorija pruža ogroman potencijal za rast, što se vidi iz performansi Pepe-a i Fetch.ai-a.

Međutim, WienerAI-eva pozicija na raskrsnici ove dve vodeće priče pruža veoma jedinstven i obećavajući izgled.

To se odražava u njegovom ranom momentumu pretprodaje i nepokolebljivom interesu renomiranih figura industrije.

Ipak, sa cenom pretprodaje koja postepeno raste tokom kampanje, potencijalni kupci treba brzo da deluju kako bi osigurali najveći potencijal za rast.

Pratite WienerAI na X ili se pridružite njegovom Telegramu kako biste ostali ažurirani. Alternativno, posetite njegovu web stranicu da biste kupili tokene.

Posetite WienerAI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!