FESTIVAL ULIČNIH PASA – UPOZNAJTE SE SA PRVIM SOKIĆEM ZA PSE NA SVETU! King’s choice je pripremio osveženje za kuce, ali i sjajan program

Promo

15. 06. 2024. u 16:00

Ovog vikenda na Kalemegdanu se održava Festival uličnih pasa, a posetioci mogu da se upoznaju i sa prvim sokićem za kuce na svetu! King’s choice je pripremio osveženje za pse, ali i sjajan program - slikanje i jogu sa psima, razgovor sa veterinarom, kao i akciju udomljavanja pasa!

ФЕСТИВАЛ УЛИЧНИХ ПАСА – УПОЗНАЈТЕ СЕ СА ПРВИМ СОКИЋЕМ ЗА ПСЕ НА СВЕТУ! Кинг’с цхоице је припремио освежење за куце, али и сјајан програм

Foto: Promo

Bilo da ste u potrazi za novim članom porodice ili samo obožavate krznene prijatelje, očekuju vas raznovrsne aktivnosti.

Imaćete priliku da pokažete maštovitost i slikate se sa svojim ljubimcem. Za sve učesnike obezbeđena su tri gratis sokića za pse. Svaki dan je na programu i joga za opuštanje zajedno sa kucama, a gost na štandu u subotu je doktor veterinarske medicine Dragan Šefer.

Foto: Promo

Prošetajte svog ljubimca po lepom vremenu do Kališa ili upoznajte divne pse koji čekaju na udomljavanje.

REVULUCIONARNI PROIZVOD ZA KRZNENE LjUBIMCE

U Petrovcu na Mlavi nalazi se prva fabrika za proizvodnju sokova za pse King’s Choice. Ovim revolucionarnim proizvodom, jedinstvenim na svetu, napravljen je veliki iskorak u industriji proizvodnje dodataka ishrani kućnih ljubimaca.

Foto: Promo

Ono što posebno izdvaja King’s Choice sok za pse od drugih dodataka ishrani je njegova ukusna i osvežavajuća formula koja se proizvodi sa ukusom ananasa, maline i borovnice. Razvijeni uz stručno znanje veterinara i nutricionista, King’s Choice sokovi za pse sadrže samo visokokvalitetne i prirodne sastojke. Bogati su esencijalnim hranljivim materijama poput vitamina, minerala i antioksidanata koji podržavaju imunološki sistem, održavaju zdravu kožu i dlaku, jačaju zglobove i kosti, i doprinose opštem blagostanju pasa.

Foto: Promo

Novootvorena moderna fabrika opremljena je najsavremenijim mašinama koje omogućavaju održavanje visokih standarda kvaliteta i sprovođenje HACCP standarda.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!