PORODICA VAN SEBE NAKON NESTANKA MILANA (36): Nepoznata žena se javlja na telefon - "Plašimo se da je upao u sektu"

Novosti online

16. 06. 2024. u 10:47

MILAN Barbulović (36) iz Ciriha nestao je u utorak, 11. juna, u Beogradu na Vračaru i od tada mu se gubi svaki trag.

ПОРОДИЦА ВАН СЕБЕ НАКОН НЕСТАНКА МИЛАНА (36): Непозната жена се јавља на телефон - Плашимо се да је упао у секту

Foto: Društvene mreže

Njegova tetka kaže da je van sebe.

- Živim u Austriji, a Milan živi u Cirihu i tamo ima projektantsku firmu. On je došao krajem maja u Srbiju i, čim je sleteo na aerodrom, uzeo je renta-kar. Pominjao je obilazak Negotina, manastira Tumane i Rtnja, a na kraju je otišao u Beograd, gde je i iznajmio stan na Vračaru na mesec dana - započela je tetka nestalog Milana.

Kako je dalje objasnila vidno uznemirena žena, Milanov nestanak je prijavio juče njegov otac u Negotinu, a poslednji put je sa njim kontaktirala njegova majka u ponedeljak.

- Njegov otac je prijavio nestanak, a poslednji put se put sa svojom majkom čuo u ponedeljak, ali samo preko poruka. Ona je htela da se vide, ali on nije mogao - rekla je tetka nestalog muškarca.

Ona je potom rekla da je Milan poslednji bio onlajn na mrežama u sredu oko 16.30 sati, ali i da su čak i nakon toga pokušavali da stupe u kontakt sa njim.

- U par navrata svi smo pokušali na ciriški broj da ga zovemo. Taj broj je bio dostupan do juče, a juče je počela da se javlja sekretarica. U dva tri navrata se čak javila i neka Sara na taj telefon, koja je rekla da je moguće da je došlo do "kombinacije u vezi" i da ona navodno pokušava da nađe sestru u Cirihu - objasnila je tetka nestalog muškarca.

"Plašimo se da je upao u sektu"

Sagovornica je potom objasnila da se porodica plaši da je Milan upao u sektu, jer je njegovo ponašanje previše čudno.

Foto: Društvene mreže

- Mi se plašimo da je upao u sektu. I ranije je imao ispada u zdravstvenom smislu i ubeđeni smo da ga je sekta uzela pod svoje. Sve je toliko zamršeno i više apsolutno nismo sigurni o čemu se ovde radi. On je mlad čovek, perspektivan, očito je da je naišao neki problem čim je sve vreme bio tako misteriozan. On ovo nije sam uradio, nešto ili neko je dao njemu podršku za tako nešto - rekla je sagovornica.

Telefon poslednji put lociran u Velikom Gradištu

Tetka nestalog muškarca je potom objasnila da je cela porodica van sebe zbog cele situacije, kao i da je Milanov telefon poslednji put lociran u nekom restoranu u Velikom Gradištu.

Na kraju razgovora, sagovornica je napomenula i da je Milanov račun blokiran, jer se plaše da neko drugi raspolaže njegovim novcem, ali i telefonom i laptopom koji je poneo sa sobom u Srbiju.

Blokiran mejl

- Njegov račun je blokiran od juče, jer mi ne znamo ko raspolaže njegovim novcem. Na laptopu njegovom koji je ostao u firmi u Cirihu, videli smo da je neko pokušavao da uđe na njegov nalog preko radnog laptopa koji je poneo sa sobom. Na Nemačkom jeziku piše da mu je blokiran mejl jer neko previše puta ukucao pogrešnu lozinku - objasnila je sagovornica.

Porodica i prijatelji mole sve da, ako ga vide, to jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 069 426 2195.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO: Hiljade ustaša došlo na Hrvatska - Italija! I žene, i starci, svi pevaju strašne stihove!