NATO BOMBE NA KiM ZBOG BAZE: Osvrt Milorada Vukašinovića na intervju DŽefrija Saksa preveden na engleski (VIDEO)

J. S.

16. 06. 2024. u 13:09

PREDAVANjE novinara i publiciste Milorada Vukašinovića „Šta nam je poručio Džefri Saks“ izazvao je veliku pažnju i od danas je ova tribina dostupna i sa prevodom na engleski jezik.

НАТО БОМБЕ НА КиМ ЗБОГ БАЗЕ: Осврт Милорада Вукашиновића на интервју Џефрија Сакса преведен на енглески (ВИДЕО)

Foto KCNS

Ova tribina je za oko nedelju dana ostvarila gledanost od 15 hiljada gledalaca, a mnogi pratioci Jutjub kanala KCNS tražili su da se ovo predavanje prevede na engleski jezik kako bi mogla da ga čuje i svetska javnost. 

Podsetimo, ugledni američki ekonomista i profesor na Kolumbijskom univerzitetu Džefri Saks nedavno je u intrvjuu koji je dao američkom političkom komentatoru i piscu Takeru Karlsonu govorio o stvarnim razlozima agresije NATO na Srbiju i Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine.

Izjavivši tom prilikom da cilj NATO agresije nije bilo spasavanje "potlačenog muslimanskog stanovništva", Saks je privukao poslednjih dana veliku pažnju svetske javnosti. Cilj NATO agresije na SRJ, prema Saksovim rečima, bio je da se rasparča Srbija kako bi se ostvarili ciljevi Amerike, to jest da se na Kosovu i Metohiji kreira nova država – Kosovo i otvori najveća vojna baza NATO u Jugoistočnoj Evropi.

- S tim ciljem američka supersila kreirala je vojnu bazu Bondstil, a sedamdesetosmodnevno bombardovanje u kom je stradao veliki broj civila izvršeno je sa ciljem da se spasu američki industrijski vojni kompleksi - istakao je  Vukašinović.

Kompletno predavanje "Šta nam je poručio Džefri Saks" može se pogledati na Jutjub kanalu KCNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi