DEČAK U BLOKU 37 DANIMA PRODAJE LIMUNADU I HRANU: Mališan sakuplja novac za mamino lečenje (FOTO)

Novosti online

17. 06. 2024. u 17:03

DEČAK već danima prodaje limunadu i hranu u novobeogradskom Bloku 37 kako bi skupio novac za lečenje svoje majke.

ДЕЧАК У БЛОКУ 37 ДАНИМА ПРОДАЈЕ ЛИМУНАДУ И ХРАНУ: Малишан сакупља новац за мамино лечење (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Slika dečaka dok prodaje sve što može kruži društvenim mrežama, uz apel dobrih ljudi, da ko može, kupi nešto ili pošalje SMS poruku 1661 na 3030.

Dečakova mama je Branka Dejanović (1980).

Kod Branke je 2022. godine nakon specijalističkog pregleda uočena promena u omotaču išijadikusa za koju je procenjeno da je benigna. Nakon učinjene biopsije potvrđeno je prisustvo malignog sarkoma mekih tkiva (C49.2 Neoplasma malignum textus connexivi et mollis extremitatis inferiors,regionem coxae includens).

Foto printskrin Budi Human

Iste godine je operisana, ali tumor nije mogao biti u potpunosti otklonjen nakon čega je započeto lečenje hemoterapijama i zračenje "X" nožem.

Sledeće, 2023. godine došlo je do recidiva bolesti nakon čega je ponovo operisana i ponovo nije postojala mogućnost uklanjanja celog tumora.

U decembru iste godine uočene su metastatske promene na plućima koje su zračene "X" nožem, a uočene su promene i u karlici. Analize biopsije poslate su na kliniku u inostranstvu gde je planiran nastavak lečenja imunoterapijama u obliku peptidne vakcine.

S obzirom na to da lečenje iziskuje velike troškove Branki je potrebna pomoć svih humanih ljudi u vidu donacija kako bi što pre obezbedila sredstva za nastavak lečenja.

Sredstva su joj potrebna za imunoterapije i izradu personalizovanih vakcina, specijalističke preglede, kao i za putne troškove u toku lečenja.

Za Brankin život! Budimo humani!

Pomozimo Branki!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči