Sanjate o odmoru? Pogledajte KONTIKI Last Minute ponudu za ostrvo Skopelos

Promo

19. 06. 2024. u 10:26

UKOLIKO tražite savršeno mesto za miran i opuštajući odmor, Skopelos je idealna destinacija za vas.

Сањате о одмору? Погледајте КОНТИКИ Last Minute понуду за острво Скопелос

Foto: Kontiki

Iskoristite KonTiki Last Minute ponudu i rezervišite let za 26. jun, po neverovatnim cenama, kako biste proveli nezaboravnih 12 dana na ovom prelepom grčkom ostrvu!

Skopelos se nalazi u severozapadnom delu Egejskog mora, a poznat je po netaknutoj prirodi, kristalno čistim vodama i idiličnim plažama. Iako je manje poznat od susednog Skijatosa, Skopelos je pravi dragulj koji nudi sve što je potrebno za savršen odmor daleko od gužve i stresa.

Najbolji smeštajni objekti na Skopelosu po Last Minute cenama

Bilo da putujete sa partnerom ili sami, Mira Mare studio je savršen izbor za vaš boravak. Smešten je u šarmantnom mestu Neo Klima na svega par metara od marine i peščano-šljunkovite plaže. Jedna od najpoznatijih plaža na ostrvu, Hovolo, od studija se nalazi na svega 450 metara. Cena po osobi u dvokrevetnom studiju iznosi 579 evra, na bazi najma.

Foto: Kontiki

Delphi Studio je najpopularniji smeštajni objekat među putnicima agencije KonTiki, bilo da su u pitanju porodice sa decom ili parovi. Kompleks je okružen borovom šumom koja i u letnjim mesecima doprinosi da boravak u smeštaju bude prijatan. Ukoliko se odlučite da u ovim studijima boravite na bazi najma, cena je 579 evra po osobi, dok boravak koji podrazumeva i doručak, po osobi iznosi 699 evra.

Foto: Kontiki

Smešten na samo nekoliko koraka od prelepe plaže Elios, Eden Apartman vam omogućava da uživate u kristalno čistom moru i peščano-šljunkovitim obalama kad god poželite. Provedite dane sunčajući se, plivajući ili istražujući obližnje prirodne lepote. Odličan je izbor za porodice ili grupe prijatelja koji traže prostran i udoban smeštaj. Cena po osobi iznosi 608 evra, dok prvo i drugo dete do 12 godina u Eden Apartmanima borave besplatno.

Foto: Kontiki

U zalivu Panormos na samoj peščano-šljunkovitoj plaži nalazi se hotel Blue Green Bay. Sa predvorjem od zlatnog peska, okružen četinarima koji rastu sve do mora, predstavlja prizor izvanredne lepote. Preporučuje se putnicima koji žele istinski odmor u hotelu koji je u savršenom skladu sa prirodom. Cena po osobi iznosi 1090 evra na bazi usluge noćenje sa doručkom.

Spoj prirodne lepote i kristalno čistog mora

Dve najposećenije plaže na ostrvu su Kastani i Milia. Udaljene su svega 4 km od mesta Neo Klima i Panormos, pa su samim tim lako pristupačne za posetu.

Plaža Milia: Smatra se jednom od najlepših plaža na ostrvu, sa finim belim peskom i kristalno čistim morem. Odlična za porodice i sve one koji žele da uživaju u danu na plaži.

Foto: Kontiki

Plaža Kastani: Ova plaža postala je poznata nakon snimanja filma "Mamma Mia!" i predstavlja savršeno mesto za one koji traže kombinaciju prirodne lepote i lepo uređene organizovane plaže.

Ne propustite priliku da posetite Skopelos i uživate u svim čarima koje ovo prelepo ostrvo nudi. Rezervišite last minute ponudu za 26. jun i provedite 12 nezaboravnih dana u pravom zemaljskom raju! Vaše mesto za miran i povoljan odmor čeka na vas!

Foto: Kontiki

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte sa kol-centrom ili posetite neku od KonTiki poslovnica u Beogradu ili Novom Sadu. Za one koji žele da izbegnu čekanje, KonTiki nudi mogućnost rezervisanja smeštaja i putem sajta www.kontiki.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!