Može li nova Solana meme kriptovaluta SEAL biti sledeći BONK nakon prikupljenih 4 miliona dolara u pretprodaji?

Promo

19. 06. 2024. u 14:47

DOK je Solana meme kriptovaluta Bonk (BONK ) u padu, novi takmičar pokazuje mišiće.

Може ли нова Солана меме криптовалута SEAL бити следећи BONK након прикупљених 4 милиона долара у претпродаји?

Foto: Promo

Sealana (SEAL), patriotski token foke, sada je prikupila preko 4 miliona dolara u pretprodaji. Sa samo 12 dana preostalih do kraja pretprodaje, može li SEAL prestići BONK u drugoj polovini godine?

                                                     Posetite Sealana

Sealana dostiže 4 miliona dolara u pretprodaji dok BONK token ima poteškoća

Period je bio nestabilan za BONK, samoproglašenu "pasju kriptovalutu za narod". Cena tokena je pala preko 12% u proteklih 24 sata, brišući većinu dobitaka iz njegovog pokušaja rastanka ranije ove nedelje. Ali dok se BONK bori, novi takmičar prosperira. Taj takmičar je Sealana - token inspirisan čuvenim crtanim filmom South Park. Ovaj urnebesni token temeljen na fokama i njegova vojska ranih investitora upravo su prešli prag od 4 miliona dolara u pretprodaji.

Sa samo par dana preostalih do kraja pretprodaje 25. juna, zainteresovani investitori imaju uski prozor da kupe SEAL po ceni od 0,022 dolara. To znači da će ulaganje od 500 dolara doneti malo više od 22,000 SEAL tokena po trenutnoj ceni pretprodaje.

Iako pozitivni povrati nikada nisu zagarantovani, mnoga lansiranja Solana meme kriptovaluta su eksplodirala ove godine - što sugeriše da bi SEAL takođe mogao uzleteti ako sve bude prema planu.

SEAL nastavlja rasti pred DEX listinge

Iako se Sealana nalazi u fazi pretprodaje, uzbuđenje oko tokena je neosporno. Brojke govore same za sebe: preko 10,600 pratilaca na Twitter-u i 9,800 članova u Telegram kanalu već sada. To su impresivne brojke za projekat koji još nije ušao na otvoreno tržište.

I mainstream mediji takođe prate ovu kriptovalutu. Vodeće publikacije poput The Economic Times i CoinCodex nedavno su predstavile SEAL. U međuvremenu, podaci sa Google Trends otkrivaju porast interesovanja za Sealana tokom protekle sedmice. Čak su i poznati YouTuberi poput Oscar Ramosa, Zach Humphriesa i ClayBroa spomenuli SEAL. To je vrsta hajpa koji obično prati rast nakon liste na berzi.

Ali Sealana je gradila ovaj zamah od samog početka - što izuzetno obećava za perspektive ovog tokena.

Može li urnebesna premisa Sealane učiniti da postane vrhunska Solana meme kriptovaluta?

Milionsko pitanje je može li SEAL slediti korake BONK-a i postati vrhunska Solana meme kriptovaluta. Međutim, trenutno je teško uporediti ova dva tokena. Fiksna pretprodajna cena SEAL-a od 0,022 dolara može izgledati kao povoljna ponuda u poređenju sa mnogim Solana meme kriptovalutama.

Ali još uvek ne znamo ključne detalje poput ukupne opskrbe tokenima SEAL-a ili strukture tokenomike. Bez tih brojki, nemoguće je utvrditi može li SEAL biti "sledeći BONK". Međutim, možda je to i poenta - Sealana ne pokušava biti sledeća velika stvar. Ona je izgradila svoj prostor sa smešnom premisom i jedinstvenom maskotom.

Interesantno je da su mnoge vrhunske kriptovalute bile bez konkretnih detalja ili whitepaper -a kada su se lansirale. Na primer, Book of Meme (BOME) je uspešno završio pretprodaju sa vrlo malo informacija o tome što token predstavlja ili čime se bavi. Samo meme energija bila je dovoljna da ga gurne na tržišnu kapitalizaciju od 1,2 milijarde dolara.

Sealana izgleda da se pridržava istog pristupa. Umesto da kopira brendiranje drugih tokena, udvostručila je svoju satiričnu maskotu u obliku smešne foke. Prikupljenih 4 miliona dolara u pretprodaji dokazuje da ovaj pristup funkcioniše.

Dakle, iako ne možemo predvideti koliko bi SEAL mogao doseći nakon što se pojavi na berzama, njen rani uspeh sugeriše da bi ovo mogla biti meme kriptovaluta koju treba pažljivo pratiti.

                                     Posetite Sealana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?