SPORT JE VIŠE OD IGRE: Nenad Milijaš i Fondacija Mozzart zajedno za školski sport

Promo

20. 06. 2024. u 16:00

Podrška sportu i talentovanim mladima sportistima da uspešno ostvare svoje snove uvek je na listi prioriteta u Fondaciji Mozzart.

СПОРТ ЈЕ ВИШЕ ОД ИГРЕ: Ненад Милијаш и Фондација Моззарт заједно за школски спорт

FOTO: Promo

Besplatni kampovi, školice sporta, otvoreni časovi i treniranje sa idolima samo su neke od aktivnosti koje je fondacija realizovala uz pomoć prijatelja sa kojima zajedno širi „pogled srcem“. Od početka godine pomoć je stigla brojnim udruženjima, ustanovama i organizacijama, a na ovu listu upisan je i Savez za školski sport. Ovu ustanovu posetila je Fondacija Mozzart zajedno sa proslavljenim fudbalerom Nenadom Milijašem i uručila donaciju od 609.000 dinara.

Proslavljeni fudbaler izrazio je veliko zadovoljstvo što je dobio priliku da učestvuje u humanitarnoj akciji i odabere kome će biti usmerena velika donacija.

Drago mi je da sam zajedno sa Fondacijom Mozzart mogao da pomognem školskom sportu jer bavljenje sportom veoma je važno za svu decu da se bolje razvijaju“, istakao je Nenad Milijaš, bivši fudbaler.

Milijaš se složio i da je sport više od igre, ali i da mališani moraju da sanjaju i slede svoje snove. A koliko je pomoć i podrška sportu važna potvrđuju i u Savezu za školski sport.

Hvala Mozzart fondaciji i Nenadu Milijašu što su prepoznali značaj školskog sporta i što misle o školarcima i našim mališanima koji su negde na početku svojih karijera. Zahvalni smo i što su prepoznali kvalitet u njima i opredelili se da ova donacija bude upućena na našu adresu“, istakao je Boris Tomić iz Saveza za školski sport.

Fondacija Mozzart ne zaboravlja ni na najmlađe koji će ovog leta potpuno besplatno trenirati na letnjem kampu Akademije Rebrača, ali ni na studente kojima je pomogla u organizaciji manifestacije „Dani sporta“ na Adi. Tokom leta podrška stiže i za brojne letnje turnire od severa do juga naše zemlje.

FUDBAL JE VIŠE OD IGRE

Da mali tereni rađaju velike šampione, poručio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi na otvaranju modernog fudbalskog igrališta u rodnom Nišu, u okviru nove akcija Fondacije Mozzart „Fudbal je više od igre“. Akcija je nastavljena u Srbobranu, rodnom gradu Aleksandra Kataija, gde je u njegovu čast otvoren novi teren za mali fudbal. Naredna destinacija je Smederevo rodni grad Aleksandra Mitrovića. Cilj ove akcije je da se klincima omoguće još bolji uslovi za bavljenje ovim sportom, uz asistenciju najvećih imena iz sveta fudbala sa ovih prostora.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)