SPREMITE ZALIHE: Ovi delovi Beograda ostaju danas bez vode

Novosti online

27. 06. 2024. u 07:08

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula, u četvrtak, 27. juna, od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Vojvode Dobrnjca, Venizelosovom, Gundulićevim vencem i Bulevarom despota Stefana.

СПРЕМИТЕ ЗАЛИХЕ: Ови делови Београда остају данас без воде

Foto Ž. Knežević

Bez vode će, usled navedenih radova, ostati i potrošači u delu Ulice Bogdana Tirnanića, od Vojvode Dobrnjca do Šajkaške ulice.

Na opštini Zvezdara, istog dana, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda, od 8 do 22 časa vodu neće imati ni potrošači u Madridskoj ulici.

Iz „Beogradskog vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona 0800/110-011 za sve pozive iz fiksne telefonije. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO