HIT 2024! Marsa Matrouh – Jednostavni Egipatski Maldivi

Promo

30. 06. 2024. u 16:00

ŽELITEodmor kiji će ispuniti vaša visoka očekivanja? Imamo rešenje za vas!

ХИТ 2024! Marsa Matrouh – Једноставни Египатски Малдиви

Foto: Promo

Zamislite mesto gde se istorija susreće sa beskrajnom lepotom prirode, gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a kristalno čisto more poziva na potpuno opuštanje…

Ponavljamo, ne zove se Almaza Bay – pravo ime ovog raja je Marsa Matrouh!

Foto: Promo

 

Dobrodošli u Marsa Matrouh - oazu na egipatskom Mediteranu - koja je veoma popularna među turistima iz Italije, Češke, Slovačke, Nemačke… Zadovoljstvo nam je da smo konačno, u saradnji sa Air Serbiom, uspeli da organizujemo dva direktna leta do ove najlepše plaže na čitavom Mediteranu. 

U Marsa Matrouh izabrali smo ubedljivo najprijatniji i najkvalitetniji smeštaj za vaš odmor u trajanju od 8, dana u našoj organizaciji:

Rixos Alamein 5*Lux

Ovo nije hotel - ovo je destinacija! Ekskluzivno u Wayout-u!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

 

Zauzimajući lokaciju uz plažu duž čuvene severne obale Egipta, Rixos Alamein je hotel sa 5 zvezdica koji nudi prvoklasne spa sadržaje. Rixos Alamein Spa obuhvata razne tretmane i terapije, dopunjene teretanom i 5 bazena za odrasle i decu.


Najnovije ►Last Minute! 

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas Last Minute ponuda  za polaske   10.11.14.15.17.18 Jul  na Costa Bravi i Costa Doradi. Za rezervacije do 01.07. . Za više informacija i cene kliknite na sliku.

Foto: Promo

 

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najkvalitetniju i najpristupačniju destinaciju za leto 2024. godine iskoristite pogodnosti Letnja rasprodaja  koja važi do 01.07 ili Last minute Jul koja važi do 02.07

Foto: Promo

 

Za najtraženije ostrvo za leto 2024 - Kipar, iskoristite pogodnosti Vikend Akcija ili Letnja rasprodaja koja važi do 01.07. 

Foto: Promo

 

Rixos Premium Alamein 5*Lux


Ovo nije hotel - ovo je destinacija! Ekskluzivno u Wayout-u! Dvoje dece do 12 godina GRATIS SMEŠTAJ!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

 

Rixos Premium Alamein smešten je na obali Mediterana, sa pogledom na kristalno čisto more. Ovaj neboder napravljen je za sve one koji žele da se prepuste sjaju El-Alameina. Rixos Premium Alamein je osnova za raskošna putovanja tokom cele godine.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg sajta www.wayout.rs ili tako što ćete nam se obratiti na e-mail: office@wayout.co.rs

Foto: Promo

 

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (0)

TAJNA JE OTKRIVENA! Evo kako se Novak Đoković neverovatno brzo vratio na teren posle operacije kolena