"SRBIJA TREBA DA BUDE PONOSNA NA LJUDE KAO ŠTO SAM JA" Žandarm Jevremović pušten iz bolnice, uručena mu plaketa za izuzetnu hrabrost (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2024. u 11:46

ŽANDARM Miloš Jevremović, koji je 29. juna povređen u terorističkom napadu, danas je pušten iz bolnice, a ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić dočekao ga je Odredu Žandarmerije u Beogradu.

СРБИЈА ТРЕБА ДА БУДЕ ПОНОСНА НА ЉУДЕ КАО ШТО САМ ЈА Жандарм Јевремовић пуштен из болнице, уручена му плакета за изузетну храброст (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

Jevremovića je prilikom dolaska u kasarnu prošao svečani špalir koji su napravile njegove kolege.

Foto: Z. Jovanović

Danas se prisutnima prvi obratio ministar Ivica Dačić koji je još jednom istakao da je hrabri Miloš pronašao snage da likvidira teroristu, iako mu je život visio na koncu.

Posle njega svim prisutnima obratio se i žandarm Jevremović.

- Želeo bih da se zahvalim na podršci svojih kolega, porodice, ministru i predsedniku Vučiću. Ja sam dobro, kao što vidite. Srbija treba da bude ponosna na ljude kao što sam ja. Ima tu još mnogo momaka koji vredno rade i koji žele da Srbija bude bezbedna - rekao je Jevremović.

Ivica Dačić je napadnutom žandarmu Milošu Jevremoviću uručio plaketu za izuzetnu hrabrost i posvećenost policijskom poslu.

Foto: Z. Jovanović

Podsećamo, Jevremović (34) je ranjen 29. juna u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu, koji je okarakterisan kao teroristički akt, kada je pogođen samostrelom u vrat.

Napadač je identifikovan kao Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novi Pazar.

Jevremović je u samoodbrani pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobijenih povreda. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je ranije da će žandarm Miloš Jevremović biti odlikovan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

NEBOJŠA Popović iz Kikinde radio je u hemijskoj industriji "Hemik", nekadašnjem jugoslovenskom gigantu, koji propada dolaskom bivše vlasti na čelo države. Godine posvećenosti i rada u "Hemiku" bile su izbrisane jednim potezom političara. Nebojša, kao i 130 drugih radnika zaposlenih u "Hemiku", među kojima je bio i njegov otac, ostaju bez posla. Izgubio je sve ono u šta je verovao. Život u Kikindi postao je borba za opstanak.Za Nebojšu dolazi do promene 2015. godine, kada u Kikindu stižu nove fabrike.

06. 10. 2024. u 09:00

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)