Otkrivamo zvanično najlepše plaže u Evropi za 2024 sa sjajnim provodom po last minute cenama

Promo

16. 07. 2024. u 11:00

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista.

Откривамо званично најлепше плаже у Европи за 2024  са сјајним проводом по ласт минуте ценама

Foto: Promo

Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima,

Foto: Promo

vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje morate posetiti.

Foto: Promo

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

Foto: Promo

Izdvajamo iz ponude najtraženije   hotele za leto 2024:

Christofinia Nissi Beach 4*

Hotel je smesten u Ayia Napi, u Nissi aveniji na samo 200m udaljenosti od najpoznatije Nissi plaze.

Dobro je pozicioniran tako da sa ove lokacije mozete posetiti i nekoliko obliznjih plaza kao sto su Landa plaza koja je udaljena 5 minuta hoda ili Makronissos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda, a do nje mozete doci i gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri.Najbliza autobuska stanica je ispred Adams hotela na samo 300m od Christofinije.

Foto: Promo

Centar Ayia Nape je udaljen 5km od hotela do kojeg takođe mozete doci gradskim prevozom.

WaterWorld vodeni park je udaljen 2 autobuske stanice od hotela.Sve sobe hotela su prostrane. Opremljene su bracnim lezajima ili sa dva odvojena lezaja, garderoberom, radnim stolom, stolovima i stolicama u okviru sobe,

Foto: Promo

balkonom sa prostorom za sedenje, lampama za citanje, besplatnim internetom i ketlerom za pripremanje caja i kafe kao i friziderom.

Kupatilo je opremljeno peskirima, papucama, fenom za kosu, kadom i toaletnim priborom.
Sobe mogu imati pogled na more, bastu ili bazen.

Foto: Promo

Glavni obroci se sluze u hotelskom restoranu na bazi svedskog stola. U ponudi su jela internacionalne kuhinje, mediteranske kuhinje kao i tematske vecere.Pored glavnog restorana dostupan je i hotelski bar u kome se sluze razne vrste pica.

Euronapa Hotel  3*lux

Hotel se nalazi u neposrednoj bliznini centra Ayia Nape na samo 300m udaljenosti od hotela.

Katsarka plaza je udaljena na samo 5 minuta hoda od hotela.

Foto: Promo

Sandy Bay plaza je udaljena 500m od hotela dok su u neposrednoj blizini brojni kafici, restorani i prodavnice.

Cuvena Nissi plaza je udaljena na samo 1.5km od centra grada do kojeg mozete stici gradskim autobusima koji saobracaju tokom celog dana i veceri.

Hotel Pierre Anne 3*

Hotel Piere Anne se nalazi u prvoj liniji, na samoj obali Sredozemnog mora.

Foto: Promo

Smesten je u centar Ayia Nape a do glavnog setalista vam je neophodno samo 2 minuta hoda kao i do luke Ayia Napa koja se nalazi odmah pored hotela. Zbog svoje specificne obale, nije moguce kupanje ispred hotela,s toga gosti koriste okolne plaze kao sto je Mandi plaza i Katsarka plaza.

Hotel Paul Marie 3*lux

Hotel Paul Marie se nalazi u mirnom delu Ayia Nape, udaljen samo 10 minuta hoda od glavnih desavanja u centru Ayia Nape.

Luka Ayia Napa kao i plaze Pantacu i Gliki Nero udaljene su oko 15 minuta hoda od hotela.

Foto: Promo

Sve sobe u ovom hotelu su klimatizovane i sadrze radni sto, balkon, cajnu kuhinju, posuđe. Kupatilo je opremljeno peskirima, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Tsokkos Gardens 4*

Ovaj objekat je udaljen 10 min hoda od plaže.Hotel je udaljen 800 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Plaža Kalamies udaljena je 2,5 km, a plaža Konos 4km.

Foto: Promo

Sve klimatizovane sobe imaju telefon, balkon i TV sa satelitskim kanalima. Do soba se dolazi liftom. Kupatilo je opremljeno fenom za kosu i tušem.

Hotel Tsokkos Gardens ima bar i à-la-carte restoran koji, takođe, sprema specijalne menije za decu. Gosti svakog jutra mogu da uživaju u doručku na bazi svedskog stola.

Iliada beach hotel 4*

Hotel Iliada Beach je smešten odmah pored peščane plaže u centru Protarasa.

Sve sobe u hotelu Iliada Beach imaju namešten balkon, TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider, aparat za pripremu čaja/kafe i sef. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu. Iz pojedinih soba se pruža direktan ili delimičan pogled na Sredozemno more.

Foto: Promo

Glavni hotelski restoran nudi obroke na bazi sveskog stola.

U restoranu se pripremaju posebni obroci za decu, a obezbeđene su i granilice za decu.

Tsokkos paradise4*

Tsokkos Paradise Village nalazi se u poznatom letovalistu Agia Napa.Od aerodroma u Larnaci udaljen je oko 53km.

Samo 10 minuta hoda deli ga od jedne od lepsih plaza u Ayia Napi a to je Landa plaza.

Foto: Promo

Sve sobe su potpuno opremljene cajnom kuhinjom, friziderom, elektricnim kuvalom, TV -om sa satelitskim kanalima. Kupatilo je takođe u potpunosti opremljeno peskirima, kadom ili tus kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Papantonia Hotel 4*

Papantonia Hotel Apartments su na samo nekoliko minuta hoda od plaže u zalivu Marlita i blizu zabavnog vodenog parka. Hotel je udaljen oko 150m od plaže.Od aerodroma u Larnaki do hotela je 65 km.

Foto: Promo

Gosti mogu da biraju između studija, apartmana sa jednom spavaćom sobom ili apartmana sa dve spavaće sobe. Svi tipovi smeštaja imaju klima-uređaj, grejanje, satelitsku televiziju, fen za kosu, bežični internet, telefon, sef za iznajmljivanje, mini bar i pribor za pripremu čaja i kafe. Neke pogodnosti mogu zahtevati lokalne naknade.

So Nice Club Resort 4*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Nalazi se u najpoznatijem letovalištu na Kipru, Ayia Napi. Udaljen je samo 5 minuta hoda od Landa plaže i 10 minuta hoda od Nissi i Makronisos plaže. WaterWorld park udaljen je samo 1km od hotela. Centar grada je udaljen oko 5km do kojeg možete doći gradskim prevozom.

Hotel Corfu 4*

Hotel Corfu je smešten na samo 5 minuta hoda od dinamičnog centra Aje Nape, gde se nalaze prodavnice i restorani. Objekat nudi pogled na Grčku plažu i ribarsku luku. Hotel poseduje otvoreni bazen, kao i zaseban dečiji bazen i igralište za najmlađe goste.

Foto: Promo

Sobe hotela Corfu su klimatizovane i sadrže sopstvene balkone sa pogledom na Sredozemno more ili na kopneni deo. Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima.

Tasia Maris oasis 4*

Smešten na padini, na samo 5 minuta hoda od centra Aja Nape, objekat Tasia Maris Oasis nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim balkonom. Uključuje bazen slobodnog oblika, 2 restorana i 2 bara.

Foto: Promo

Hotel Adelias Bay 3* lux

Hotel Adelais Bay udaljen je 500m od plaže Green bay, plaža koja se nalazi između čuvene Fig Tree plaže i Konnos plaže koje takođe mozete posetiti.

Foto: Promo

Sobe su klimatizovane sa SAT TV i balkonom ili terasom. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Hotelski prostor pokriva velika bašta sa otvorenim bazenom na kojem su dostupne besplatne lezaljke i suncobrani za goste hotela.

Hotel Park Beach 3*

Hotel se nalazi na sjajnoj lokaciji okruzen sumama borova i eukaliptusa na najduzem delu pescane plaze u Limasolu. Nalazi se na svega nekoliko minuta hoda od lokalnih prodavnica, restorana i sjajnog nocnog zivota. Centar grada je udaljen oko 3km od centra grada.

Foto: Promo

Hotel ima glavnu zgradu i 4 manje zgrade. Potpuno je renoviran tako da je vecina soba prostrana sa pogledom na more. Sobe u prizemlju vode direktno na veliku zelenu povrsinu.

Antigoni Hotel 3*lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Hotel Antigoni nalazi se u Protarasu, na 900 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Na raspolaganju su veliki bazen nepravilnog oblika, fitnes sala, teniski teren, restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i 3 bara.

Sliver Sands 3*lux

Hotel se nalazi u letovalistu Protaras.Od najblize plaze Sunrise udaljen je svega 5 minuta hoda.

Do glavnog setalista u Protarasu mozete doci setnjom koja traje oko 15 minuta a mozete koristiti i gradski prevoz.

Foto: Promo

Sve sobe su potpuno opremljene bracnim lezajem ili sa dva single lezaja , klima uređajem, TV SAT, telefonom, sefom, mini friziderom, ketlerom za pravljenje caja i kafe. Kupatilo je opremljeno kadom ili tus kabinom, peskirima kao i fenom za kosu i toaletnim priborom.

Najnovije ►Last Minute!

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas last minute ponuda za polaske   22.25.28.29.31  Jul  na Costa Bravi i Costa Doradi. Za rezervacije do 19.07. . Za više informacija i cene kliknite na sliku.

Foto: Promo

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Marsa Matrouh – ubedljivo najkvalitetniju destinaciju za leto 2024. godine po  last minute ponuda  za Polaske 21 &31 JUL  koja važi do 17.07

Foto: Promo

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najkvalitetniju i najpristupačniju destinaciju za leto 2024. godine iskoristite pogodnosti last minute za polaske 17.20.27.31 Jul koja važi do 19.07

Foto: Promo

Atalantica Calisto4*

Hotel Atlantica Callisto je uređen po principu tradicionalnog mediteranskog sela sa belim dvospratnim bungalovima plavih salona, prozora i vrata. Bungalovi su okruzeni egzoticnim drvecem, cvecem, povezane uzanim stazama sa centralnim delom hotela u kome se nalazi restoran, recepcija, bazen i prolaz do plaze.

Foto: Promo

Atlantica Callisto je idelan izbor za porodice sa decom i sve ostale koji zele da uzivaju u prirodi. Jedna od lepsih plaza u Agia Napi Vathia Gonia se nalazi odmah ispred hotela.

Hotel Cavo Maris 4*

Hotel se nalazi na pocetku Protarasa u blizini Lombardi plaze.Ostale plaze mozete posetiti koriscenjem gradskog prevoza. Do centra Protarasa i glavnih desavanja mzoete stici za samo nekoliko minuta voznje.

Foto: Promo

Hotel ima ukupno 207 soba i idealan je za parove i porodice sa decom. Svaka soba je u potpunosti opremljena. Sobe sadrze TV SAT, klima uređaj, sef, frizider, ketler za pripremu caja i kafe.

Hotel Grecian Park 5*

Elegantan, izuzetno ocenjen hotel, lociran na uzvišenju iznad savršene peščane plaže Konos.U neposrednoj blizini je Nacionalni park Cape Greco.

Protaras je na oko 5 km, Aja Napa na oko 10 km do kojih mozete doci gradskim prevozom.Hotel se posebno ponosi pogledom koji se pruža sa ove lokacije, koji ne smete propustiti.

Foto: Promo

Sve sobe su klimatizovane i moderno uređene, imaju balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, fen, telefon, besplatan bežični internet, sef, ketler i mini-bar.Usluga u hotelu je bazirana na dorucku ali uz doplatu mozete rzervisati polupansion ili pun pansion.

Adams Beach Hotel 5*

Hotel se nalazi u Ayia Napi na samoj Nissi plazi koja je udaljena svega 2 minuta hoda.

Hotel Adams ima svoj deo plaze na kojima su besplatne lezaljke i suncobrani za goste hotela. U hotelu mozete dobiti i peskire za plazu.

Foto: Promo

Pored ove dve plaze mozete obici i okolne plaze kao sto su Landa plaza koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela kao i Makronisos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda od hotela ili do nje mozete doci gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri.

Autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini Nissi plaze.

Foto: Promo

Takođe, gradskim prevozom mozete doci i do centra grada koji je udaljen 5km od hotela.

Hotel je idealan za porodice sa decom.

Foto: Promo

Sobe su luksuzno opremljene. Svaka soba sadrzi bracni lezaj ili dva odvojena lezaja, sofu, klima uređaj, telefonsku liniju, SAT TV, sef, aparat za pravljenje kafe i caja, mini bar, besplatan internet, dasku i peglu za ves, espreso aparat.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg sajta www.wayout.rs ili tako što ćete nam se obratiti na e-mail: office@wayout.co.rs

Foto: Promo

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)