Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?

Promo

16. 07. 2024. u 16:00

ZAHVALjUJUĆI neprestanom usavršavanju, kompanija Samsung predstavila je korisnicima najtanju i najlakšu Galaxy Z seriju do sada!

Шта доноси нова Samsung Galaxy Z серија уређаја?

Foto: Promo

Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 koji donose potpuno jedinstveno preklopno iskustvo svim korisnicima, pružajući širok raspon mogućnosti, koje su obradovale sve ljubitelje modene tehnologije. Nova generacija Galaxy Z uređaja dolazi sa unapređenim dizajnom koji pruža prirodnije iskustvo gledanja, dok poboljšani slojevi glavnog ekrana smanjuju pregibe i održavaju čvrstinu uređaja, a evo šta se još krije u njima…

Galaxy Z Fold6 – Inovativno iskustvo preklopnog ekrana

Ovaj telefon jednostavno predstavlja snagu nalik kompjuteru koja staje u džep, a teži svega 253g. Nikada do sada ovaj model telefona nije bio toliko moćan, niti sa tako tankim i produktivnim ekranom. Pored dizajna, Galaxy Z Fold6 donosi mnoga softverska unapređenja koja uz brojne mogućnosti integrisane veštačke inteligencije pružaju korisniku priliku za povećanu produktivnost, ali i jedinstveno iskustvo uživanja u velikom ekranu.

Nova Samsung Notes aplikacija na Samsung uređajima sada uključuje Note Assist opciju koja korisnicima pruža prevode, sažetke i automatsko formatiranje, dok Sketch to image funkcija omogućava kreiranje umetničkih dela. Integracija napredne veštačke inteligencije u ovaj model telefona donosi Photo Assist i Portrait Studio funkcije koje podižu kreativnost na viši nivo.

Nova Galaxy Z serija, rezultat saradnje kompanija Samsung i Google, dolazi sa Google Gemini aplikacijom koja funkcioniše kao lični asistent korisnicima, pružajući podršku u planiranju, učenju i pisanju. Kompatibilnost Google Gemini sa ostalim Google aplikacijama omogućava korisnicima da maksimalno iskoriste svoje omiljene aplikacije, kao što je na primer YouTube. Na ovaj način, Galaxy Z Fold6 postaje uređaj čije korišćenje olakšava svakodnevne obaveze i uživanje.

Galaxy Z Flip6 – Revolucionarno iskustvo kompaktnog dizajna

Novo sredstvo izražavanja, Galaxy Z Flip6, stigao je zajedno sa Galaxy Fold6 pametnim telefonom i sada izgleda kompaktnije i privlačnije, a zahvaljujući Galaxy AI i neverovatnomkamerom od 50 MP koja je spremna za poziranje, postaje omiljeni uređaj za sve one koji žele da izraze svoju kreativnost.

Novi Galaxy Z Flip6, sa svojim unapređenim dizajnom, omogućava jednostavnu prenosivost i nudi obilje funkcionalnosti koje korisnici mogu uživati u svakodnevnim aktivnostima bez potrebe da otvaraju telefon. Spoljni 3,4-inčni Super AMOLED FlexWindow ekran prilagođen je za korišćenje uz podršku veštačke inteligencije, aplikacije Samsung Health i mnogih drugih.

Ni fotografisanje ovim pametnim uređajem nikada nije bilo bolje, a jednostavnije jer svako iskustvo snimanja postaje unapređeno zahvaljujući 50-megapikselnom širokom i 12-megapikselnom ultraširokom senzoru. Opcija Nightography, nudi mogućnost snimanja kvalitetnih video zapisa i u uslovima smanjene vidljivosti, a od sada i unutar Instagram aplikacije, što će definitivno ukrasiti društvene mreže.

Unapređeni sistem zaštite za dodatnu bezbednost i briga o održivosti

Korisnici Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 uređaja mogu uživati u sigurnosti zahvaljujući Samsung Knox platformi, zaduženoj za zaštitu privatnih informacija korisnika i odbranu od potencijalnih opasnosti.

Pored bezbednosti i zaštite korisnika, kompanija Samsung brine i o životnoj sredini zbog čega se Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 isporučuju u pakovanju izrađenom od 100% recikliranog papira, a dugovečnost uređaja podupire i sedam generacija nadogradnje operativnog sistema i sedam godina sigurnosnih nadogradnji.

Dostupnost

Novi Galaxy Z Fold6, Z Flip6 i Galaxy Buds3 serija u Srbiji su dostupni za pretporudžbinu, počevši od 10. jula. Na policama u radnjama biće dostupni od 24. jula.

Kupci će moći da biraju između boje Srebrne senke, ružičaste i tamnoplave za Galaxy Z Fold6, odnosno Srebrne senke, žute, plave i boje mente za Z Flip6, tako da će zasigurno naći boju koja odgovara njihovom stilu. Galaxy Z Fold6 će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 244,999 dinara, a Z Flip6 od 144,999 dinara*.

*Samsung Electronics Austria GmbH ne kontroliše niti utiče na prodajne cene svojih prodajnih partnera. Prodajni partneri donose sopstvene, individualne i nezavisne odluke o cenama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!