WienerAI pretprodaja se završava za 14 dana, lansiranje u Avgustu - novi Bonk?

Promo

18. 07. 2024. u 07:00

Projekat viralnih mem tokena koji pokreće veštačka inteligencija, WienerAI (WAI), sada ulazi u poslednjih 14 dana svoje pretprodajne kampanje.

WienerAI pretprodaja se završava za 14 dana, lansiranje u Avgustu - novi Bonk?

Promo

Poznat po svom moćnom AI trejding botu, WienerAI je postao popularna kripto tema otkako je ušao na tržište, pojavljujući se u vodećim publikacijama kao što su Watcher Guru, Bitcoinist, Insidebitcoins, Cointelegraph i Techopedia.

Dok se većina mem koina oslanja isključivo na hajp i podršku zajednice, WienerAI se izdvaja naglašavajući stvarnu korisnost.

S obzirom da je ICO planiran da se završi 31. Jula 2024. godine, investitori se sada utrkuju da rano uđu u ono što se veruje da će biti sledeći Bonk.

WienerAI - Revolucionarni mem token koji kombinuje zabavu, veštačku inteligenciju i komercijalnu superiornost

WienerAI, novi mem token na blokčejnu Ethereum, zasnovan je na temi doge i kombinuje zabavu sa funkcionalnošću. Priča iza ovog tokena prati „Arhitektu“, ludog naučnika iz 2132. godine, koji pokušava da stvori najveću veštačku inteligenciju na svetu. U svom eksperimentu, on slučajno uključuje kobasice, što je dovelo do stvaranja pseće veštačke inteligencije pod nazivom WienerAI.

Uspeh bilo kog mem tokena u velikoj meri zavisi od njegovog znanja. Što je priča neobičnija, to više pažnje privlači. WienerAI predstavlja AI kao verno i slatko štene sa neograničenim mogućnostima, koje je brzo privuklo pažnju investitora. Njegova misija je da približi budućnost u kojoj se AI ne posmatra samo kao alat, već i kao partner.

WienerAI je razvio „najmoćniji bot za trejding veštačkom inteligencijom u univerzumu“. Dizajniran je da pomogne i profesionalnim trejderima i početnicima da ostanu ispred igre. Opisan kao ulaznica za bolji trejding, ovaj bot koristi naprednu tehnologiju da identifikuje i iskoristi tržišne prilike.

Sličan je Bonkbot-u, trejding bot-u zasnovanom na Telegramu koji je generisao preko 2 milijarde dolara saobraćaja u prvih nekoliko meseci svog lansiranja. WienerAI nudi napredne mogućnosti kao što su uvid u realnom vremenu, logički predlozi za trejding i besprekorne zamene bez dodatnih troškova. Stoga je spreman da bude široko prihvaćen na tržištu.

Osim aspekata mema i trejding bota, WienerAI je poboljšao svoju privlačnost za investitore sa standardnim opcijama ulaganja. Prema veb lokaciji, investicione nagrade će se distribuirati po stopi od 3.938 dolara WAI po bloku Ethereum tokom dve godine.

Trenutno, rani kupci mogu uživati u APY nagradi od približno 150%. Takođe, oni koji kupe WAI tokom pretprodaje dobiće rani pristup svim funkcionalnostima trejding bota.

 Posetite WienerAI

Bonk i WienerAI - Uzlet mem koina i potencijal za 10x Dobit

Bonk je počeo kao airdrop vlasnicima Solane krajem 2022. Iako je bio na niskom nivou skoro godinu dana, Bonk je počeo da privlači pažnju 2023. godine, dostigavši četvrto mesto među mem koinima po tržišnoj kapitalizaciji. Tokom prošle godine, ovaj mem koin zasnovan na Solani je zabeležio rast od preko 6500%.

Njegov uspeh se može pripisati brojnim faktorima, uključujući izlistavanje na popularnim kripto berzama kao što su Coinbase i Binace. Drugi faktori, kao što su pozitivno raspoloženje na širem kripto tržištu i pokretanje projekata kao što su Bonkbot, BonkSwap i Bonk Reward od strane njegove aktivne zajednice, takođe su značajno doprineli ovom uspehu. Ova kombinacija ključnih faktora stavila je Bonka u centar pažnje u zajednici mem koina. Iako je token pao za više od 49% u odnosu na svoj vrhunac u martu 2024. godine, njegov zamah je i dalje snažan, sa trenutnom tržišnom kapitalizacijom od više od 1,5 milijardi dolara.

WienerAI, sa osnovama u trgovini memovima i veštačkoj inteligenciji, ima potencijal da prati Bonkov uspeh. Tema povezivanja sa trendom dužda daje mu dodatnu prednost, jer su četiri od pet najvećih mem koina inspirisana kultom dužda. Ovo pokazuje kako mem koini u ovoj niši nadmašuju druge u poslednjih nekoliko meseci.

Hajp investitora oko doge meme koina takođe koristi WienerAI-u, posebno zbog velikog usvajanja njegovog trejding bota. U nestabilnom svetu kriptovaluta, stručnjaci veruju da je WienerAI neophodan za napredno iskustvo trejdinga. Pruža izvanrednu pogodnost, brzinu, interfejs prilagođen početnicima, MEV zaštitu i dubinsku analizu tržišta.

Prema Džejkobu Beriju, popularnom kripto analitičaru sa preko 40 hiljada pretplatnika, ovi aspekti čine WienerAI glavnim kandidatom za 10x dobit. Sa očekivanim IEO debijem, investitori i dalje imaju priliku da ulažu pre nego što se ICO događaj završi. WAI token će biti dostupan za preuzimanje odmah nakon ICO-a. Ako se predviđanje Džejkoba Berija ostvari, WienerAI bi mogao da bude uvršten na najmanje dve velike kripto berze čim počne da trguje.

Zaključak

Za one koji traže kriptovalute sa niskim kapitalom sa visokim potencijalom rasta, WienerAI se ističe kao jedna od najboljih opcija. Trenutno je aktivna pretprodaja ovog tokena. Investitori koji žele da u ovoj godini imaju značajan povraćaj ulaganja mogli da razmotre da deo svog kapitala preusmere na ovaj projekat.

Privlačnost WienerAI-a leži u njegovoj inovaciji, impresivnim strategijama angažovanja zajednice i privlačnosti zasnovanoj na memima i estetici trejding robota. Da biste učestvovali u pretprodaji tokena, posetite sajt klikom na link ispod ovog teksta.

Posetite WienerAI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev