PlayDoge prikupio 5,7 miliona dolara u pretprodaji - nova zvezda meme koin?

Promo

19. 07. 2024. u 07:00

OVA nedelja je bila prava prekretnica za svet kriptovaluta. Dok većina digitalnih valuta ima poteškoća, PlayDoge (PLAY) se ističe sa impresivnih 5,7 miliona dolara u pretprodaji.

PlayDoge прикупио 5,7 милиона долара у претпродаји - нова звезда меме коин?

FOTO: Promo

S obzirom na ovaj brzi uspeh, mnogi investitori vide PLAY kao potencijalnog lidera u drugoj polovini 2024. godine. To ukazuje na njegovu ulogu potencijalnog mračnog konja u budućnosti kripto tržišta.

Bitcoin se oporavlja nakon pada, druge valute pod pritiskom

U poslednje vreme, kripto tržište prolazi kroz turbulentna vremena, pri čemu je Bitcoin naneo najveći udarac. BTC je zabeležio pad od 3% prošle nedelje, što je blagi oporavak od dramatičnih 10% u ponedeljak.

 

 

Iako su proteklih dana doneli izvesnu stabilnost, investitori su oprezni jer je Bitcoin i dalje daleko iza svog junskog vrhunca. Međutim, Bitcoin nije jedini koji oseća pritisak.

Skoro sve kriptovalute su izgubile vrednost u poslednjih nekoliko nedelja. Ukupno tržište kriptovaluta je sada procenjeno na oko 2,1 bilion dolara, što izgleda značajno, ali je daleko od nedavnih visina.

Šta je izazvalo ovu nesigurnost i pad? Pauelovi komentari o mogućem smanjenju kamatnih stopa izazvali su reakciju na tržištima, a nestašici je doprinela i nemačka vlada oslobađanjem Bitcoin rezervi. Uslovi na tržištu su veoma nestabilni, ostavljajući investitore nesigurnim u pogledu budućeg razvoja situacije.

Uspešna pretprodaja PlayDoge od 5,7 miliona dolara otvara put za široko tržište

PlayDoge nastavlja svoj neverovatan uspon dok se veća imena na tržištu bore protiv njega. Nedavno su premašili prag od 5,7 miliona dolara u pretprodaji, ne pokazujući znake zabrinutosti zbog trenutnih tržišnih uslova.

Ostalo je samo malo vremena pre nego što se pretprodajna cena poveća u sledećoj fazi, dajući investitorima priliku da kupe PLAY tokene po povoljnoj ceni od samo 0,00519 dolara po tokenu. Opcije plaćanja uključuju ETH, USDT, BNB ili kreditne/debitne kartice.

Ono što je posebno uzbudljivo je da je 50% ukupne ponude (4,7 milijardi tokena) namenjeno ranim kupcima, što zajednici daje značajnu polugu od samog početka. Nakon završetka pretprodaje, PlayDoge planira svoje sledeće korake, uključujući listing na berzama kako bi proširio svoj uticaj na tržištu.

Bela knjiga projekta naglašava da će se 11,5% PLAY tokena koristiti za obezbeđivanje likvidnosti na berzama, dodatno podržavajući njihovu strategiju proširenja prihvatanja i dostupnosti.

 Posetite Playdoge

PlayDoge - Nostalgija i kripto zajedno u inovativnoj kripto gejming ponudi

PlayDoge je postao senzacija u pretprodaji iz više razloga. Ovaj projekat, posvećen ljubiteljima pasa, izdvaja se među brojnim koinima koji neprestano ulaze na tržište. Ono što PlayDoge čini posebnim je njegova inovativna kripto igra koja podseća na popularne Tamagoči igračke iz 90-ih, ali sa modernim kripto zaokretom. 

Zamislite da možete da usvojite virtuelnog Šiba Inu ljubimca preko njihove mobilne aplikacije. Svakog dana možete nahraniti svog ljubimca, igrati se s njim u mini igricama i zaraditi PLAY tokene kao nagradu.

Ova kombinacija retro sentimenta i mogućnosti zarade sa kriptovalutama privlači i nostalgiju i investitore. PlayDoge je već privukao preko 9.500 članova u svoju Telegram zajednicu, a činjenica da ga je SolidProof ve pregledao doprinosi poverenju u projekat. Sve ove karakteristike čine PlayDoge izuzetno atraktivnim projektom sa velikim potencijalom, koji svakako vredi pratiti u julu.

Posetite PlayDoge

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev