Preprodaja PlayDoge-a nadmašuje Moonbag sa prikupljenih 5,7 miliona dolara

Promo

20. 07. 2024. u 07:00

Prolećni rast na kripto tržištu doveo je do brojnih novih pretprodaja, posebno u segmentu meme koina. Mnogi novi tokeni su lansirani u poslednjih mesec dana, a mnogi tek treba da se pojave na tržištu tokom jula i avgusta.

Препродаја PlayDoge-а надмашује Moonbag са прикупљених 5,7 милиона долара

FOTO: Promo

Dve najistaknutije pretprodaje meme coin-a koje pratimo su MoonBag i PlayDoge, obe sa impresivnim početnim rezultatima. Međutim, u ovom takmičenju, PlayDoge je dobio prednost, prikupivši preko 5,7 miliona dolara. Istovremeno MoonBag je prikupio 3,3 miliona dolara.

U nastavku teksta ćemo pogledati ova dva ICO-a i analizirati šta je omogućilo PlayDoge-u da se izdigne iznad konkurencije.

MoonBag prikuplja preko 3,6 miliona dolara putem kampanje za pretprodaju tokena

MoonBag-ova pretprodaja nudi investitorima priliku da „pošalju svoj MoonBag na Mesec“. Ovaj meme token lansiran je sa mnogo uzbuđenja i dizajniran je da ima snažan početak, praćen kontinuiranim rastom mesecima, pa čak i godinama nakon lansiranja.

Suštinska karakteristika MBAG tokena je niz planiranih otkupa i spaljivanja, koji će ukloniti do 2,5 miliona dolara vrednog MBAG-a sa tržišta. Vreme ovih otkupa i spaljivanja nije unapred definisano, ali MoonBag predviđa da će se događaji dešavati svakih 3-6 meseci nakon lansiranja.

Otkup i spaljivanje su ključni jer smanjuju dostupnu ponudu tokena, što povećava cenu preostalih tokena. Dakle, MoonBag ima ugrađen mehanizam za podršku cenama. Investitori u MBAG treba samo da drže svoje tokene.

MoonBag takođe podstiče investitore da zadrže svoje MBAG tokene kroz nagrade za ulaganje. Tokom pretprodaje, rani investitori mogu da zarade APY od 88%. Nagrade za ulaganje neće biti dodeljene do 3 meseca nakon završetka pretprodaje, što znači da će većina ranih investitora verovatno zadržati svoje tokene umesto da ih brzo prodaju radi brzog profita.

Pretprodaja MBAG-a je bila prilično uspešna, prikupivši preko 3,6 miliona dolara. Međutim, kao što ćemo videti, to nije bilo dovoljno da se takmiči sa još eksplozivnijom pretprodajom PlayDoge-a.

Posetite PlayDoge

PlayDoge - Rekordna pretprodaja sa inovativnom kripto igricom igraj za zaradu

Pretprodaja PlayDoge koina je u početku tekla paralelno sa pretprodajom tokena MoonBag, ali je od tada preuzela vođstvo, prikupivši više od 5,7 miliona dolara. PLAY tokeni se prodaju neverovatno brzo, ostavljajući MoonBag daleko iza sebe.

Jedan od ključnih razloga za uspeh PlayDoge-a je njegova predstojeća igra za zaradu kripto igra, inspirisana popularnom Tamagoči igrom iz 1990-ih. U PlayDoge-u, igrači će zaraditi PLAY tokene tako što ćese brinuti o svom virtuelnom duždu. Zarada se može potrošiti na nadogradnje u igri, koje omogućavaju bolju negu kućnih ljubimaca i dodatnu zaradu od tokena PLAY.

Pored toga, PlayDoge proširuje koncept Tamagočija omogućavajući igračima da povedu svoje pratioce u 20 sporednih avantura inspirisanih klasičnim video igrama poput Super Mario Bros. Što više uspeha igrači postižu sa svojim dožom, više PLAY tokena zarađuju.

Igra će biti dostupna za iOS i Android, što je čini dostupnom širokoj globalnoj publici. Ovo bi mogla biti jedna od prvih kripto igara za igranje i zaradu koje će privući korisnike izvan kripto sfere.

Zbog ovog potencijala, analitičari kao što je Jakob Bury nazvali su PLAY sledeći token koji bi mogao da poveća svoju vrednost 100 puta. Pohvale su stigle i od poznatih analitičara kao što su Metju Peri, Oskar Ramos i Kripto Gejns.

Pretprodaja PlayDoge tokena se brzo rasprodaje, a rani investitori mogu da zarade do 93% APY nagrada za ulaganje u ograničenom vremenu. Ne propustite priliku da budete deo najveće pretprodaje meme koina u godini pre nego što cene još više porastu.

Posetite PlayDoge

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKI OBLAK SE KREĆE PREMA SRBIJI: Evo koje delove zemlje će pogoditi oluja, i kada stiže u Beograd - Moguće i formiranje pijavica