LONČAR: Zahvaljujući Vučiću možemo da gradimo nove bolnice

Novosti online

18. 07. 2024. u 14:44

ZLATIBOR Lončar ministar zdravlja odgovorio je na napade bivše direktorke GAK-a dr Snežana Radić koja je kritikovala stanje u GAK Narodni front.

ЛОНЧАР: Захваљујући Вучићу можемо да градимо нове болнице

Foto Tanjug

Odgovor prenosimo u celosti:

- Poštovana dr Rakić,

Da li je moguće da ste baš Vi našli za shodno da se javite povodom problema sa klima uređajima u Narodnom frontu? Da se javite, kritikujete, omalovažavate ljude koji se trude da problem reše, a da se pre toga ne pogledate u ogledalo? Da li je to zaista moguće, dr Rakić?

Istine radi, Srpska napredna stranka i predsednik Vučić koga bez imalo poštovanja spominjete su Vam dali šansu, kao direktoru GAK Narodni front.

Istine radi, Vaš rezultat na toj poziciji je takav, da ga nema! Čime se Vi kao rukovodilac ove zdravstvene ustanove možete pohvaliti? Šta ste to Vi uradili dobro uradili za građane Srbije na poziciji direktora? Da li je moguće da ste zaboravili svoja profesionalna dostignuća? Da li je moguće da se ne sećate da ste obaveze u državnoj ustanovi zapostavljali, šireći svoje privatne kombinacije i biznise? Da li je moguće da se ne sećate da protiv Vas nismo podnosili krivične prijave, iako zbog Vas lično, neka deca danas nisu živa? Da li Vas je stid zbog toga, dr Rakić? Bar malo?

Ideje o izgradnji nove Klinike za ginekologiju i akušerstvo nisu nove, u pravu ste, ali je nova situacija u kojoj se nalazi naša država, koja danas zahvaljujući upravo predsedniku Vučiću ima novca da tu i druge razvojne ideje realizuje! Te, 2016.godine, sredstava za izgradnju nove klinike nije bilo, zbog razorne politike onih stranaka na čijim listama se danas Vi kandidujete,a koji su uništili zdravstveni sistem i finasije ove zemlje doveli do bankrota!

Da, Vučić će izgraditi novu kliniku, kao što je izgradio i nove kliničke centre i toliko mnogo novih bolnica. Da, renoviraće  Vučić i sva porodilišta u zemlji, i uradiće toliko dobrih stvari za građane, čineći granicu između Vas i njega toliko dalekom, da Vas zaista treba biti stid da ga spominjete!

Primetno je dr Rakić da Vam se dopada politika. Iskreno se nadam, da baveći se politikom, nećete nanositi štetu građanima poput one koji ste pravili dok ste se bavili ginekologijom i akušerstvom. Jer, neka deca, na žalost, nikad nisu dobila šansu da žive, zahvaljujući Vama i Vašem bavljenju ginekologijom.

Svako dobro u daljem radu i životu.

Dr Zlatibor Lončar - navodi se u odgovoru ministra Lončara.

Podsećamo, bivša direktorka Ginekološko-akušerske klinike Narodni front i poslanica Narodnog pokreta Srbije prof. dr Snežana Radić je putem opozicionih medija kritikovala stanje u ovoj ustanovi, prenebegnuvši činjenično stanje sadašnjeg i u vreme kada je ona rukovodila GAK-om, na šta je ministar zdravlja podsetio. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev