"ŽELEO JE DA SE VRATI U RODNI KRAJ... DA NAĐE DEVOJKU": Potresne reči Nikolinih prijatelja, ne mogu da veruju da ga više nema

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

18. 07. 2024. u 18:28

TOKOM rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika policije u Loznici, sinoć je došlo do pucnjave. Tom prilikom je iz vatrenog oružja na pripadnike Granične policije ispaljeno nekoliko hitaca. Od zadobijenih povreda preminuo je policajac Nikola Krsmanović (34).

ЖЕЛЕО ЈЕ ДА СЕ ВРАТИ У РОДНИ КРАЈ... ДА НАЂЕ ДЕВОЈКУ: Потресне речи Николиних пријатеља, не могу да верују да га више нема

Foto: Novosti/Drutvene mreže

Nikola je u Loznici bio poznat kao dobar i pošten momak. Vest o njegovoj smrti potresla je ceo grad.

- Nikola je bio sjajan momak, završio je srednju školu u Kamenici, posle i policijsku akademiju u Kamenovcu, gde je i radio par godina. Kasnije je prešao u Žandarmeriju i tu je bio poslednjih 10 godina. Prošlo leto mi je pričao, da bi voleo da se vrati u svoj kraj, da živi sa porodicom, nije bio oženjen i nije imao devojku i to je bio jedan od razloga zašto je poželeo da se vrati u rodni kraj, verovatno u želji da se oženi… Pre godinu dana je dobio premeštaj u Loznicu. Jutros čujem da je ubijen, ne mogu da verujem - kaže dobar drug ubijenog policajca.

Foto: Društvene mreže

Ne samo Loznica, cela Srbija tuguje i žali za ubijenim policajcem, koji je život izgubio na tako tragičan način, piše Blic.

Podsećamo nedavno se oglasio direktor policije Republike Srpske koji je istakao da su u toku potraga i pretresi u Banjaluci, Bijeljini i Zvorniku, nakon što je danas uhapšeno lice koje je imalo ulogu u organizaciji transporta ubice policajca u Loznici i ranjavanja njegovog kolege.

U poslepodnevnim časovima ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić obelodanio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artana Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo?!

Sve ključne ifnormacije i detalje o ovom nemilom događaju čitajte u našem BLOGU.

BPNUS VIDEO: NOVOSTI U LOZNICI: Mesto na kom je Albanac ubio srpskog policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKAD JEFTINIJE Otkrijte čari destinacije sa idealnim plažama i sjajnim provodom!