VAŽNA INFORMACIJA ZA GRAĐANE: Besplatni specijalistički pregledi na VMA i Vojnim bolnicama u Nišu i NS

Tanjug

23. 07. 2024. u 16:29

Uprava za vojno zdravstvo organizovaće akciju specijalističkih pregleda u Vojnomedicinskoj akademiji, Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad, povodom obeležavanja 30. jula, ujedno 185 godina sanitetske službe.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ГРАЂАНЕ: Бесплатни специјалистички прегледи на ВМА и Војним болницама у Нишу и НС

Ministarstvo Odbrane

Kako se navodi u saopštenju Uprave za vojno zdravstvo, akcija će trajati od ponedeljka, 29. jula do petka, 2. avgusta. U Vojnomedicinskoj akademiji biće omogućeni pregledi kardiologa, endokrinologa, dermatologa i hirurga plastičara, dok će u Vojnoj bolnici Niš biti dostupni specijalisti opšte hirurgije, oftamologije, otorinolaringologije, ginekologije, interne medicine, pulmologije, neurologije, kožnih bolesti, infektivnih bolesti i psihijatrije.

U Vojnoj bolnici Novi Sad građane će pregledati opšti hirurzi, ortopedi, ginekolozi, fizijatri, specijalisti interne medicine, dermatolozi, neurolozi, psihijatri i radiolozi. U saopštenju se ističe da je pacijentima sa prethodno utvrđenim oboljenjima preporučeno da na pregled donesu potrebnu prethodnu medicinsku dokumentaciju, kao i rezultate laboratorijskih analiza.

Zakazivanje pregleda za građane biće omogućeno u u VMA u četvrtak, 25. jula od devet do 12 časova putem broja telefona 064/8467-222.

U Vojnoj bolnici Niš zakazivanje će biti moguće u četvrtak, 25. i u petak, 26. jula od osam do 14 časova putem brojeva telefona 018/555-061 i 018/555-054.

U Vojnoj bolnici Novi Sad preglede će biti moguće zakazati u četvrtak, 25. i u petak, 26. jula od osam do 14 časova putem broja telefona 021/4835-630.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUŽNE VESTI: Preminuo nekadašnji kapiten Crvene zvezde