WienerAI ICO u završnoj fazi prikupio dodatnih 7 miliona dolara

Promo

26. 07. 2024. u 10:00

WienerAI ($WAI) je novi mem koin sa inovativnim dodatkom. Reč je o prvom trejding botu koji pokreće veštačka inteligencija. Ovaj jedinstveni slučaj upotrebe izazvao je veliko interesovanje na kripto tržištu, što je rezultiralo kupovinom više od 7 miliona dolara WAI-a tokom pretprodaje.

WienerAI ICO у завршној фази прикупио додатних 7 милиона долара

Foto: Promo

Pretprodaja još uvek traje, ali je ostalo još samo 6 dana. Nakon završetka pretprodaje, WienerAI će biti dostupan na decentralizovanim berzama.

Kako WienerAI revolucioniše kripto trejding?

WienerAI privlači ogromnu pažnju u pretprodaji, sa investitorima koji su oduševljeni naprednom funkcionalnošću projektnog AI chatbot-a. Zamislite to kao ChatGPT, ali prilagođen za trejding.

Foto: Promo

Za one koji možda nisu upoznati, ChatGPT je chatbot i virtuelni asistent koji je pokrenut 2022. godine, sa preko 100 miliona korisnika nedeljno. ChatGPT je revolucionirao način na koji ljudi istražuju, generišu ideje i prikupljaju informacije.

Dok je ChatGPT opšti alat za ćaskanje, WienerAI je specijalizovan za trejding i donosi novu dimenziju sofisticiranosti. Korisnici mogu da komuniciraju sa botom, postavljaju pitanja, definišu kriterijume ili strategije trejdinga, dobijaju analizu i još mnogo toga.

Bot će pretraživati tržište kako bi pomogao u pronalaženju najboljih prilika za trejding. Ovaj alat ne samo da štedi vreme, već i otvara vrata novom znanju.

ChatGPT je pokrenuo revoluciju u svetu veštačke inteligencije. To su prepoznale vodeće svetske kompanije poput Applea, Meta, Googla i Amazona, koje su intenzivirale svoje napore u razvoju veštačke inteligencije.

Ovo je dovelo do neverovatnog rasta tržišne vrednosti proizvođača čipova Nvidia na 3 triliona dolara. Sada WienerAI donosi tu inovaciju u kripto sektor.

Posetite WienerAI

WienerAI - Revolucionarni mem koin koji transformiše trejding na lancu

Trejding na lancu je često bila neprijatna potreba u svetu kriptovaluta. Sporo, nezgrapno i pomalo zbunjujuće. Međutim, to je bio jedini način da se obezbedi decentralizovano izvršenje transakcija i kontrola nad sopstvenim sredstvima.

Foto: Promo

Međutim, WienerAI donosi revoluciju sa svojom funkcijom izvršenja trgovine. Sa ovom funkcijom dobijate centralizovano iskustvo nalik na berzi dok trgujete na lancu.

Bot omogućava trenutni, MEV otporan, besplatan i lak trejding, eliminišući čekanje i MEV napade. Kao što je slučaj sa CEX-om, korisnici mogu da prate svoje prošle i trenutne pozicije direktno preko WienerAI interfejsa, što je ključna karakteristika za one koji žele da poboljšaju svoje strategije trejdinga.

Iako je WienerAI kategorisan kao mem koin, njegovo revolucionarno rešenje za trejding donosi značajnu vrednost. Kombinacija viralnosti mem koina sa naprednom funkcionalnošću na tržištu stvorila je veliki entuzijazam.

Nedavna analiza YouTube kanala 99Bitcoins sugeriše da bi WienerAI mogao da doživi rast od 100 puta. Analitičar je naglasio da je, uprkos nedavnom medvedom trendu u kriptovalutama, projekat nastavio da se razvija. On je takođe primetio da se tržišni uslovi ove nedelje pretvaraju iz medveđeg u bikovski, sa rastom cena, što bi moglo biti idealno vreme da se WienerAI pojavi na berzi.

Posetite WienerAI

AI koini pod lupom - Fond Grayscale-a izaziva novu eksploziju cena

Cene mnogih kriptovaluta su porasle ove nedelje, a AI koini su došli u fokus. Sve veće interesovanje za sektor dolazi nakon što je Grayscale, menadžer imovine vredan 50 milijardi dolara, predstavio novi fond specijalizovan za veštačku inteligenciju. Ovaj fond uključuje pet AI kriptovaluta: Render, Near, Filecoin, Livepeer i Bittensor.

Fond je namenjen akreditovanim investitorima i „dizajniran je da uhvati rast protokola na raskrsnici blokčejna i veštačke inteligencije“, rekao je Grayscale. Najava je značajno povećala cene AI kriptovaluta, pri čemu su mnogi zabeležili dobit od više od 20% u protekloj nedelji.

Bittensor prednjači sa impresivnim povećanjem od 36%. Međutim, neki manje poznati AI koini su zabeležili još veće skokove. Na primer, PAAL je skočio za 60%.

Kombinujući meme koine i AI sektor, WienerAI se ističe jednim od najzanimljivijih narativa među kriptovalutama. Investitori i dalje imaju priliku da kupe ovaj token po povoljnim cenama pre nego što tržište zabeleži veće cene. Pošto je ostalo samo 6 dana do kraja pretprodaje, brza akcija je neophodna da bi se izbegle veće cene nakon pokretanja na berzama.

Posetite WienerAI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone