Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!

Promo

31. 07. 2024. u 11:14

DOBRO DOŠLI u Španiju, zemlju bogate kulture, prelepih pejzaža i nezaboravnih iskustava.

Уз салсу и вино проверено незабораван провод на летовању по Last Мinute ценама у току августа!

Foto: Promo

Bez obzira na to da li ste zaljubljenik u umetnost, istoriju, prirodne lepote ili jednostavno uživate u opuštanju na sunčanim plažama,

Španija ima nešto za svakoga: kulturno bogatstvo Barselone, prirodne lepote Kosta Brave i porodične avanture na Kosta Doradi.

Kompletna ponuda je od sada dostupna i na jedan klik  linktr.ee/wayout.travel

A iz naše široke ponude izdvajamo

H Top Calella Palace 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Hotel H Top Calella Palace nalazi se u regiji Kosta Brava u mestu Kalelja. Smešten je u blizini jedne od lepših peščanih plaža i starog grada. Plaža je udaljena 700 m od hotela. Duž cele obale prostire se pruga koja vodi do Barselone. Hotel takođe nudi otvoreni bazen, teretanu, bazen za decu, SPA centar, kids klub, mini vodeni park za decu kao i džakuzi koji se nalazi na poslednjem spratu hotela na velikoj terasi koja nudi veliki broj ležaljki za sunčanje.

H Top Pineda Palace 4*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Hotel se nalazi u regiji Kosta Brava u mirnom delu Pineda de Mar. Smešten je u neposrednoj blizini javne gradske plaze i samo nekoliko minuta hoda od glavnih turističkih dešavanja u ovom mestu. Hotel nudi spa centar, teretanu i kids klub za najmlađe goste. Na krovu hotela nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su dostupni gostima hotela besplatno.

H Top Royal Sun 4*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Ovaj objekat je udaljen minut hoda od plaže. Smešten pored plaže, hotel Royal Sun nalazi se na šetalištu u mestu Santa Susana. Smeštajni objekat gleda na predivnu peščanu plažu i Sredozemno more. Dođite i uživajte u toploj klimi i prozirnoj vodi Kosta Brave u ovom modernom mediteranskom hotelu bele boje. Gosti mogu da koriste dva bazena i terasu za sunčanje.

H Top Royal Star 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Ovaj objekat je udaljen 1,5 km od gradske plaže. Hotel Royal Star se nalazi na mirnoj lokaciji. U ponudi su veliki otvoreni bazen i spa centar. Do centra Ljoret de Mara stiže se pešice za 20 minuta. Spa centar hotela Royal Star obuhvata teretanu i zatvoreni bazen sa toplom vodom i vodopadom. Dostupni su sauna, tursko kupatilo i hidromasažne kade. Bazen je sa terasom i ležaljkama.

H Top Amatista 4* (ex H Top Royal Beach)

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Smešten je na 50 metara od plaže Fenals u Ljoret de Maru i na oko 2 km od gradske plaže ovog grada. Hotel se nalazi u mirnom delu letovališta Ljoret de Mar. Teren za golf PGA Catalunya i Water World Park su na samo 3 km od hotela Amatista. Amatista poseduje otvoreni bazen i krovnu terasu sa hidromasažnom kadom. Pored bazena je terasa za sunčanje i uživanje.

H Top Amaika 4*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Prvi i jedini hotel sa 4* u gradu Kalelja koji je samo za odrasle (16+). Smešten je na samo 150 m od javne gradske plaže u neposrednoj blizini centra grada i kao takav predstavlja idealno mesto za odmor i obilaske a da ne morate da putujete daleko. Hotel je idealan za parove. Hotelski bazen je dostupan svim gostima sa dovoljnim brojem ležaljki i suncobrana kao i peškira za sunčanje.

H Top Palm Beach 3*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Nalazi se u centru Ljoret de Mara. Udaljen je 700 m od plaže Fenals. Gostima je na raspolaganju hotelski bar, mini klub za najmlađe goste sa animatorom, terasa za sunčanje sa dovoljnim brojem ležaljki i suncobrana. Takođe na bazenu možete iznajmiti i peškire. Otvoreni bazen i bar su gostima dostupni tokom celog dana. SPA centar je takođe gostima na raspolaganju.

Hotel Blaumar Blanes 4*lux 

Hotel Blaumar sa pogledom na Mediteran nudi otvoreni bazen i udaljen je 2 minuta hoda od plaže. Uz doplatu, gosti imaju teretanu, saunu i hamam.

Sve sobe su klimatizovane i imaju sopstveni balkon. Svaki ima TV sa ravnim ekranom, radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Ima dečje igralište i stoni tenis. Uz doplatu, možete igrati bilijar ili mini-golf. Hotel ima bar i restoran. Može se zatražiti lanč paket.

Fenals Garden 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Ovaj hotel se nalazi u turističkoj oblasti Fenals. Od centra Ljoret del Mara udaljen je 900 m. Hotel je od gradske plaže u Fenalsu udaljen 350 m. Hotel se nalazi u mirnom delu mesta, dobra je preporuka kako za parove, tako i za porodice sa decom.

Best San Diego 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Hotel Best San Diego nalazi se na idealnoj lokaciji, na samo 200 metara od plaže Levante u gradu Salou. Objekat nudi bazen na otvorenom, hidromasažnu kadu i sobe sa balkonima. Plaža Kapelans, sa čitavim nizom sadržaja za sportove na vodi, udaljena je samo 5 minuta hoda od hotela. Centar grada Salou nalazi se na manje od 800 metara od smeštajnog objekta.

Stella Maris 3*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Hotelski objekat je udaljen 3 minuta hoda do plaže, tj. 100 metara od plaže SAbanell u Blanesu. Gostima je na raspolaganju bazen. Sve plaže u regiji Kosta Brava su javne i moguće je iznajmiti suncobrane i ležaljke.

Aqua Hotel aquamarina & spa 4* lux

Moderan hotel smešten na svega 100 m od javne gradske plaže. Nalazi se u glavnoj ulici Santa Susane.

Sobe su takođe moderne, potpuno opremljene i uključuju TV, mini-bar, kupatilo, klima-uređaj, fen za kosu, besplatan vaj-faj i sef koji se dodatno naplaćuje. Takođe možete iznajmiti i krevetac za bebu, uz prethodan zahtev na recepciji.

Glavni hotelski restoran služi obroke na bazi švedskog stola, a takođe postoji mogućnost lajv kukinga (live cooking).

Tokom večere preporučuje se da gosti poštuju dres kod koji zahteva restoran.

Hotel Indalo Park 4*lux 

Hotel Indalo Park se nalazi u centru Santa Susane, na 5 minuta hoda od plaže. Nudi otvorene bazene za odrasle i decu, vaj-faj i klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonom.

Sobe imaju puno prirodnog svetla i imaju TV i sopstveno kupatilo. Frižider je takođe dostupan za iznajmljivanje.

Hotel Indalo Park ima kako švedski sto, tako i restoran a la karte. Tu su i zatvoreni bazen i 2 hidromasažne kade. Dostupni su i prostori za sastanke i bankete.

Hotel Beverly park & spa 4*lux

Ovo je moderan hotel u blizini najduže plaže u Blanesu, Kosta Brava i dobro je povezan sa Đironom i njenim aerodromom, udaljenim 45 km.

Ovaj udoban, porodični hotel se nalazi u mirnom delu. Ima teretanu, bazen za decu i odrasle i igralište za mališane. Spa centar je dostupan uz doplatu i uključuje hidromasažnu kadu, saunu i parno kupatilo.

Sobe su moderne, a restoran služi kuhinju iz Španije i šire. Kompleks takođe ima dnevni zabavni program.

H Top Royal Sun Suites 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Ovaj hotel je udaljen 4 minuta hoda od plaže. Smešten na mirnoj lokaciji, na samo 300 metara od peščane plaže, ovaj hotel je idealan za porodice koje dolaze u mirno letovalište Santa Susana. Uputite se na obližnju peščanu plažu ili na krovnu terasu na kojoj možete uživati pored bazena. Velika peščana, javna plaža nalazi se ispred samog hotela.

H Top Summer Sun 3*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Ovaj objekat je udaljen 2 minuta hoda od plaže. Smešten na 150 metara od plaže Kosta Maresme i plaže Levante. Letovalište Blanes je udaljeno 6 km, a gosti mogu uživati u izletima do Barselone do koje se vozom stiže za oko sat vremena. U ponudi ima sobe sa balkonom i bazen na otvorenom. Hotel raspolaže i barom i zajedničkom terasom sa ležaljkama za sunčanje.

H Top Molinos Park 3*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Hotel hTop Molinos Park se nalazi u mirnom delu mesta Salou. Udaljen je 10 minuta hoda od javne gradske plaze i od glavnog šetališta u centru grada. Hotel poseduje dve terase na krovu. Jedna terasa uključuje bazen za odrasle i bazen za decu sa ležaljkama i prostorom za sunčanje, dok druga terasa nudi džakuzi sa ležaljkama i prostorom za sunčanje.

Caesar Augustus 3*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Hotel Caesar Augustus nalazi se na 80 metara od plaže, a u svoju pristupačnu cenu uključuje i bazen na otvorenom za decu i odrasle. Tokom letnje sezone dostupni su i animacijski programi i zabava za decu i porodice. Centar Saloua udaljen je na svega 15 minuta šetnje od hotela.

Najnovije ►Last Minute!

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Hurgadu  – po  Last Minute cenama za polaske  20, 21, 23, 24, 25, 27, 28, 30. i 31. avgusta koje važe do 31. 7.

Za najtraženije ostrvo ovog leta - Kipar, iskoristite pogodnosti Last Minute ponude za polaske 1, 2, 7, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 21, 23. i 30. avgusta koje važe do 31. 7. za više od 60 hotela na 7, 9 ili 10 noćenja.

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najpristupačniju destinaciju za leto 2024. iskoristite pogodnosti Last Minute za polaske 7, 10, 14. avgusta koja važi do 1. 8.

Hotel Maria del Mar 4* lux 

Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara.

Udaljen je svega 10 minuta hoda od javne gradske plaže.
Plaža je prostrana i peščana sa velikim brojem kafića, restorana i barova.

U blizini hotela nalaze se popularni fast fud objekti, kafići, restorani, brojne prodavnice i autobuska stanica.

Hotel Augustus 4*

Hotel Augustus nalazi se tačno ispred plaže. U ponudi su sobe sa privatnim balkonom i bazeni na otvorenom za odrasle i decu. Na raspolaganju su i igraonica, dečje igralište i velika terasa za sunčanje.

Atzavara hotel & spa 5* 

Atzavara je hotel sa 5* smešten u centru Santa Susane u regiji Kosta Brava, između Barselone i Girone, između planina i mora. Idealan je za odmor sa porodicom. Udaljen je oko 700 m od javne gradske plaže.

Hotel ima ukupno 465 soba koje su moderno opremljene, svetle i komforne, koje će činiti vaš odmor nezaboravnim.

Svaka soba uključuje vaj-faj, klima-uređaj, detektore dima, mini-bar, besplatno korišćenje sefa, telefon, TV, fen za kosu, radni sto sa ogledalom, peškire, aparat za kafu i čaj.

Hotel Kaktus Playa 5*

Hotel je udaljen 200 m od plaže u Kalelji (Calella) i ima otvoren bazen sa terasom za sunčanje.

Takođe, nudi zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu i teratanu (uz doplatu).

Na osmom spratu nalazi se Kaktus Sky Lounge, sa pogledom na more.

Terasa ima panoramski bazen sa pogledom na grad (naplaćuje se 20e po danu).

4R Salou Park Resort II 3*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

4R Salou Park Resort II nalazi se u oblasti Kosta Dorada u mestu Salou, udaljenom svega dva sata vožnje od Barselone. 4R Salou Park Resort II se nalazi u neposrednoj blizini plaže Kapeljans udaljene svega 10 minuta hoda. U pitanju je gradska javna plaža, koja je dostupna svima. 4R Salou Park Resort II poseduje bazen i teretanu, dečje igralište, stolove za bilijar i stoni tenis.

Hotel Kaktous Volga 4*lux 

Hotel Kaktous Volga se nalazi na samo 200 metara od železničke stanice u Kalelji i ima bazen i klub na plaži koja se zove NUI Beach. Sve sobe nude klima-uređaj, TV, besplatan vaj-faj i sopstveno kupatilo.

Hotelski bazen poseduje veliku terasu koja je idealna za sunčanje.

U hotelskom restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služi se širok izbor španskih i internacionalnih jela, a dostupno je i kuvanje pred gostima. Hotel takođe ima bar.

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući vašoj neizmernoj podršci, nudimo vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije, čak i na internet portalima, vraćamo vam razliku).

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za onlajn rezerevaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i vaše podatke i naš agent prodaje će sa vama kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +38111/41-44-284, +38111/41-44-286, +38111/41-44-294, +38111/41-44-295.

VAŠ ODMOR JE NAŠA BRIGA!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića