IDEALNO LETNJE VEČE U BEOGRADU: Filmovi pod zvezdama uz najkremastiji King sladoled

Promo

31. 07. 2024. u 16:00

OVOG leta postali smo šampioni u pronalaženju najkreativnijih načina da se rashladimo i sebi priredimo doživljaje za pamćenje.

ИДЕАЛНО ЛЕТЊЕ ВЕЧЕ У БЕОГРАДУ: Филмови под звездама уз најкремастији Кинг сладолед

Foto: Miloš Blagojević

Šta više asocira na letnje večeri u gradu od dugih šetnji pored reke, sladoleda i bioskopa na otvorenom? Bilo da ste tokom ovih vrelih dana u društvu kolega, prijatelja, partnera ili u krugu porodice, pronašli smo idealan način da provedete vikend za pamćenje.

Naime, svakog petka i subote tokom celog leta na ogromnom platnu i pod vedrim zvezdanim nebom na Sava Promenadi potpuno besplatno prikazuju se najgledaniji filmovi svih vremena domaće i svetske kinematografije i to uz King novitete, koji se savršeno uklapaju uz svaki žanr.

Za ljubitelje akcionih i avanturističkih filmova preporučujemo King Supreme, koji čini perfektan balans slatkih i slanih ukusa. Svakim novim potezom kašičice otkrivaju se novi slojevi, a kako se bližite sredini i kraju, baš kao i u akcionim filmovima, postaje sve uzbudljivije. Sve počinje od neodoljivog obogaćenog preliva od slane karamele, tek da vas zaintrigira, a onda sledi rapsodija ukusa u vidu hrskavih komadića keksa i makadamija oraha.

Romantične duše i obožavaoci drame zaljubiće se uz King Majestic, koji osvaja nepce voćnim slojevima borovnice, kremaste bele čokolade i hrskavog keksa. Doživljaj konzumiranja ovog hladnog i jedinstvenog čizkejka u čaši možemo uporediti sa osećajem sreće kada glavni i naši omiljeni likovi na kraju filma pronađu sreću jedno u drugom.

King Obsession idealan je za opsednute naučnom fantastikom i one kojima je nebo granica, jer će svakim novim konzumiranjem istraživati iznova, ali nikada dovoljno dokučiti zbog čega je ovaj sladoled toliko savršen. Ukusi kremaste i bele čokolade, sa čokoladnim prelivom i hrskavim komadićima brauni kolača i žitarica čine jedno prostranstvo hedonizma, mnogo veće od galaksije.

Do kraja leta, u okviru Open Air Cinema očekuje vas još mnogo uzbudljivih filmova, a na vama je da dođete sa vašom omiljenom osobom, izaberete idealan ukus King sladoleda i prepustite se magiji koju sa sobom nosi celokupan doživljaj letnjeg bioskopa  pod otvorenim nebom.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!