MINI Srbija x Lovefest = Najbolji provod ovog leta!

Promo

01. 08. 2024. u 16:00

Ovo leto biće najuzbudljivije do sada, jer su MINI Srbija i Lovefest, udružili snage! Zato vas MINI sa ponosom poziva da iskusite vrhunski provod na jednom od zvanično najboljih festivala elektronske muzike u Evropi!

МИНИ Србија x Lovefest = Најбољи провод овог лета!

Foto: Promo

Lovefest, poznat po svojoj pokretačkoj energiji i strasti prema muzici, ove godine dobija novi nivo uzbuđenja – MINI Cooper koji je stvoren za avanturu!

Budite deo spektakla koji će vam pružiti nezaboravne trenutke, sjajne muzičke nastupe i mnogo pozitivnih vibracija! Toplu dobrodošlicu će vam, pored najvećih zvezda svetske scene, poželeti i novi MINI Cooper. Uz svoj moderan i vanvremenski dizajn, popularni avanturista nudi i vrhunske performanse, što ga čini pravim party starter-om!

Njegov sportski duh i agilnost čine ga savršenim saputnikom za sve urbane istraživače i ljubitelje adrenalina. MINI Cooper donosi poseban osećaj slobode uz koji možete da kreirate jedinstvene uspomene za pamćenje.

Foto: Promo

Premijernu priliku da uživaju u zabavnoj vožnji koju pruža MINI Cooper imali su izvođači Deeda, Assari, Muhi i Dejan Milićević, a svi oni koji posete Lovefest, imaće mogućnost da se upoznaju sa ovim modelom i da otkriju sve one karakteristike koje ga čine izvanrednim.

Članove nove MINI porodice Cooper i Countryman, kojima je nedavno otpočela nova, revolucionarna era brenda, možete istražiti i testirati dolaskom u prodajni MINI salon (Radnička 8, Beograd), kako biste i lično iskusili najmoderniji dizajn i tehnologiju.

Foto: Promo

MINI Srbija i Lovefest zajedno šire ljubav pod već dobro poznatom MINI-jevom parolom #BigLove. Ujedinimo se u slavljenju života, muzike i avanture, stvarajući nezaboravne trenutke i nove prijatelje u ovogodišnjoj magičnoj priči.

Vidimo se na Lovefestu od 8. do 10. avgusta, gde ljubav vozi MINI!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)