KIŠA SAMO ŠTO NIJE: Nevreme stiže u ove delove Srbije

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

03. 08. 2024. u 11:28

KAKO je Republički hidrometeorološki zavod Srbije najavio u Srbiju danas stiže destabilizacija atmosfere, koja će biti praćena kišom i pljuskovima.

КИША САМО ШТО НИЈЕ: Невреме стиже у ове делове Србије

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

- U naredna dva sata u jugozapadnoj, južnoj, centralnoj i istočnoj Srbiji, mestimično kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom - objavio je RHMZ u upozorenju u 10:40 časova.

Prethodno je RHMZ u upozorenju u 6.17 naveo da danas stiže destabilizacija vremena i da su se tokom jutra na području zapadne Srbije i Šumadije mogli očekivati lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Prognoza za Subotu

Duvaće slab i umeren vetar, na severu i istoku Srbije, kao i u planinskim predelima povremeno jak, severozapadni. Temperature će biti od 16 do 27 stepeni Celzijusa na zapadu i severozapadu do 34 stepena na istoku i jugoistoku zemlje.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne očekuju se kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom, posle podne duži sunčani intervali uz slab i umeren, severozapadni vetar. Temperatura do 29 stepeni, piše Blic.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!