I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!

Promo

12. 08. 2024. u 11:00

Hurgada iz prve ruke!

И ДАЉЕ НИСТЕ РЕЗЕРВИСАЛИ ЛЕТОВАЊЕ? Спакујте се и отпутујте на најпопуларнију дестинацију овог лета!

Foto: Promo

Verovatno ste već odavno čuli ovaj slogan, a niste znali odakle potiče…

Foto: Promo

Wayout je još pre 18 godina, kao svoju prvu destinaciju, otvorio Hurgadu. U proteklih 18 godina, a zahvaljujući svojim putnicima, postali smo tur operater br.1 po broju putnika za Hurgadu.

Foto: Promo

Hurgada, biser Egipatske obale, nalazi se na obali Crvenog mora koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Nastala je pre manje od jednog veka, a od sedamdesetih godina postaje najpopularnije

Foto: Promo

egipatsko letovalište. Nalazi se oko 5 sati vožnje južno od Kaira. Grad je podeljen na tri dela: El Dahar (stari deo sa bazarom), Sekalla (noviji deo) i El Korra Road (moderan deo).

Iz naše široke ponude izdvajamo:

Long Beach Resort 4*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel Long Beach Resort nalazi se na jugu Hurgade, udaljen 20 minuta vožnje od novog centra grada i oko pola sata od marine. Međunarodni aerodrom u Hurgadi nalazi se na 14 kilometara od hotela.

Foto: Promo

Hotel Vam nudi privatnu dugačku peščanu plažu na obali Crvenog mora. Takođe možete koristiti i neki od 6 bazena na otvorenom, od kojih je jedan sa toboganima za odrasle.

Sunrise Alma Bay 4*lux

Hotel Sunrise Alma Bay, nalazi se u Hurgadi, 7km od međunarodnog aerodroma u Hurgadi. Ostrvo Giftun je udaljeno oko 15km, a Nova marina oko 12km.

Foto: Promo

Hotel se nalazi na privatnoj, peščanoj plaži, gde su suncobrani, ležaljke i peškiri gostima hotela na raspolaganju bez doplate.

Sve smeštajne jedinice u ovom hotelu imaju u svom sklopu mini bar, flat screen TV, telefon, radni sto,

Foto: Promo

prostor za sedenje, aparat za pripremu kafe i čaja. Soba sadrži i sopstveno kupaitlo, sa kadom ili tušem, peškirima, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Sve sobe su klimatizovane

Solymar soma Beach 4*lux

Hotel Solymar Soma Beach se nalazi na prelepom zalivu Soma, južno od Hurgade. Od aerodroma do hotela može da se stigne za 45 minuta

Foto: Promo

vožnje. Nova marina u Hurgadi je udaljena 50 kilometara od hotela. Centar Safage je 10 minute vožnje.

Gosti hotela mogu uživati u privatnoj peščanoj plaži, a takođe mogu koristiti i hotelski bazen na otvorenom.

Foto: Promo

Sve sobe su moderno dekorisane i klimatizovane, imaju SAT TV, pribor za pripremu kafe i čaja, fen, garderober, radni sto, kao i sopstveno kupatilo sa tušem.

Sunrise Holidays 5*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel Sunrise Holidays nalazi se 500 metara od starog centra Hurgade i oko 4 kilometra od novog centra. Udaljenost od aerodroma je oko 9 kilometra.

Foto: Promo

Plaža hotela je u privatnoj laguni, koja pruža prelep pogled gostima koji borave u sobama sa pogledom na more.

Najnovije ►Last Minute!

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najpristupačniju destinaciju za leto 2024. iskoristite pogodnosti last minute za polaske,17.21.24.28.31  Avgusta  koja važi do 13.08

Foto: Promo

Svakodnevni polasci ka Dubaiju po last minute cenama za avgust su u ponudi. Proverite!

Foto: Promo

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas last minute ponudu za 19.21.22.26.28.28.29.  avgusta, Kosta Brava i Kosta Dorada.  Ponuda važi za rezervacije do 12.08. Za više informacija i cene kliknite na sliku.

Foto: Promo

Old Palace Sahl Hasheesh 5*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel se nalazi u okviru Sahl Hasheesh resorta, zauzima površinu od 62000m² i udaljen je 25km od aerodroma u Hurgadi.

Ima privatnu peščanu plažu sa dosta korala, ležaljke, sucobrani, peškiri za plažu i dušeci su uračunati u cenu.

Sunrise Meraki Beach resort 4*lux

Hotel Sunrise Meraki Beach Resort nalazi se u blizini starog centra Hurgade, na manje od 20 minuta vožnje od aerodroma i novog centra.

Foto: Promo

Ovaj hotel je boho rizort pogodan za goste koji vole da se provode i izlaze.

Izlazi na svoju privatnu plažu dugačku čak 2,6 km, što je čini najdužom privatnom plažom na Crvenom moru. Pored uživanja u prelepoj vodi na sopstvenoj peščanoj plaži, hotel gostima nudi i 3 bazena, od kojih se na jednom nalaze tobogani na vodi.

Sunrise Select Garden 5*

Ovaj elegantan hotel, lociran blizu centra grada i aerodroma, ka Safagi okružen je baštom i divnom peščanom plažom dugom 400m.

Foto: Promo

Hotel ima 481 sobu raspoređene u više trospratnih objekata okruženih baštom. Sve sobe imaju bakon ili terasu, SAT TV, telefon, fen, sef i mini bar.

U okviru hotela, pored glavnog restorona, možete uživati u italijanskom, egeipatskom ili mongolskom restoranu, kao i u Burger House i Fusion a-la-carte restoranima, više barova i pabova ili tri otvorena bazena i akva parku sa 12 tobogana i delom specijalizovanim za malu decu.

Fort Arabesque 4*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel Fort Arabesque leži u najlepšem zalivu Makadi Bay-a, nalazi se na 20 km južno od aerodroma u Hurgadi i između žutih peščanih dina i planinske oblasti. Kristalno čista voda i zlatni pesak ga čine jednim od najživopisnijih mesta u Crvenom moru.

Sunrise Crystal Bay 5* lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel Sunrise Crystal Bay nalazi se 13km južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi. Na 5 minuta vožnje od hotela nalazi se Senzo tržni centar, a 15 minuta dalje od novog centra Hurgade.

Foto: Promo

Nalazi se na svojoj sopstvenoj plaži, na privatnoj peščanoj laguni. Ima 3 bazena na otvorenom kao i đakuzi bazen.

Najnovije ►Last Minute!

Za HIT destinaciju ovog leta Marsa Matrouh&North Coast ne propustite vikend akciju za polaske 21. avgusta i 01 & 08 septembar  sa popustom i do 550 eur. Popust važi do 12. avgusta!

Foto: Promo

Za najtraženije ostrvo ovog leta - Kipar, iskoristite pogodnosti Last minute ponude za polaske14.15.16.17.18.21.23i 30 avgusta koje važe do 12.08  za više od 60 hotela na 7, 9 ili 10 noćenja.

Foto: Promo

Sunrise Royal Makadi 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Ovaj rizort sa 5 zvezdica u zalivu Makadi ima 2 bazena na otvorenom i nudi direktan prilaz plaži. Smeštaj obuhvata i spa centar sa velikim izborom masaža i kozmetičkih tretmana. Ova oblast je poznata i po izuzetnim mestima za gnjuranje i ronjenje. Rizort je udaljen samo 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

Sunrise Mamlouk Palace  5*lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel Sunrise Mamlouk Palace nalati se 12 kilometara od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, južno ka Safagi, na sopstvenoj plaži i okružen zelenilom u predivnom parku.

Foto: Promo

Do novog centra Hurgade od ovog hotela može se stići za oko 15 minuta vožnje. Gosti mogu uživati u prelepom Crvenom moru na privatnoj plaži hotela, ali se mogu okupati i u jednom od dva privatna bazena.

Hilton Hurghada Plaza 5*lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel Hilton Hurghada Plaza nudi nesmetan pogled na Crveno more iz svake sobe, a poseduje peščanu plažu i sadržaje za sportove na vodi.

U hotelu Hilton Hurghada Plaza možete se opustiti oko velikog otvorenog bazena, dok se deca igraju u plitkom bazenu, koji nadzire spasilac.

Sunrise Tucana Resort 5*lux

Objekat SUNRISE Tucana Resort -Grand Select- se nalazi u Hurgadi i nudi premium all-inclusive koncept. Ovaj objekat je udaljen 27 km od Nove marine i 28 km od ostrva Giftun. gosti mogu da koriste fitnes centar.

Foto: Promo

Ponuda objekta Sunrise Tucana Resort -Grand Select- obuhvata 5 a la carte restorana (internacionalne kuhinje, italijanske kuhinje, grčke kuhinje i plodove mora). Rizort poseduje 7 barova. Vrhunski uvozni alkohol je dostupan u svim ugostiteljskim objektima.

Foto: Promo

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući Vašoj neizmernoj podršci, nudimo Vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije čak i na internet portalima vraćamo Vam razliku)

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo Vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za online rezerevaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i Vaše podatke i naš agent prodaje će Vas kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Foto: Promo

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

VAŠ ODMOR JE NAŠA BRIGA!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo