TUGA: Preminuo Igor (17) za čije zdravlje se molila cela Srbija - njegov otac umro od iste bolesti

Novosti online

18. 08. 2024. u 12:33

IGOR Brkić (17) iz Ljubovije preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom mozga. Ovaj tinejdžer borio se svim silama protiv nevidljivog neprijatelja. Nažalost, njegovo telo nije izdržalo i napustio je ovaj svet.

ТУГА: Преминуо Игор (17) за чије здравље се молила цела Србија - његов отац умро од исте болести

Foto: Društvene mreže

Vest o njegovoj smrti podelila je majka, a porodica, prijatelji i poznanici opraštaju se od Igora putem društvenih mreža.

- Dragi naš anđeo Igor je otišao je iz našeg života, ali nikad neće iz našeg srca. Draga moja Dragana, anđeoska duša je stigla u svoj dom. Iskreno saučestvujem u tvom bolu. Ne mogu ni da zamislim kako se osećaš, ali znaj da sam uvek tu za tebe. Primi moje iskreno saučešće! Cela moja porodica se moli za vas, nikad ga nećemo zaboraviti - stoji u objavi koju je podelila Igorova majka Dragana.

Lekari mislili da ima koronu, pa mu otkrili rak

Igor je bio zdrav, veseo i nasmejan dečak. Kao i svaki drugi tinejdžer, išao je u školu, družio se, maštao o svojoj budućnosti. Njegovo dečije sanjarenje, jednog dana prekinula je zloćudna bolest, iako na početku uopšte nije delovalo da je u pitanju rak.

Foto: Društvene mreže

- Prvi simptomi bili su glavobolje i povraćanje, to je trajalo oko desetak dana. Doktori su mislili prvo da je korona. Primao je infuzije, ali uzalud. Bolovi su i dalje bili prisutni. Onda smo odlučili da odemo u bolnicu. Usledio je i magnet, gde su ustanovili da ima tumor na mozgu - ispričala je u junu njegova majka Dragana.

Igor je prvi put operisan u Beogradu. Nažalost, godinu dana kasnije, tumor se vratio. Tada, Brkići su morali da se obrate lekarima u inostranstvu, jer u Srbiji nije postojala terapija za takvu vrstu tumora.

I otac mu preminuo od iste bolesti

Nažalost, kada je imao samo 7 godina, Igor je izgubio oca. Iz njegovog naručja, oteo ga je nevidljivi neprijatelj sa kojim se i Igor borio.

- Moj muž je preminuo pre 10 godina. Igor je tada imao samo 7 godina. Igor ima i mlađu sestru Ivonu, koja je izgubila oca sa samo 3 godine. Imao je kancer debelog creva i nije uspeo - priseća se Igorova majka.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!