VUČIĆ CELOG SEBE STAVIO U SLUŽBU DOBROBITI NAŠEG NARODA Mesarović: Srbija će biti upamćena kao zemlja sa najbrže rastućom ekonomijom

Novosti online

27. 08. 2024. u 17:22

MINISTARKA privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas, komentarišući napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da će naša zemlja, od zemlje u kojoj je 500.000 ljudi ostalo bez posla, ostati upamćena kao država s najbržom rastućom ekonomijom i kao investicioni lider u ovom delu Evrope u poslednjih 12 godina.

ВУЧИЋ ЦЕЛОГ СЕБЕ СТАВИО У СЛУЖБУ ДОБРОБИТИ НАШЕГ НАРОДА Месаровић: Србија ће бити упамћена као земља са најбрже растућом економијом

Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ


Kako kaže, to je "razlika između povampirenih žutih lopova ponovo željnih narodnog novca, i odgovorne, stabilne i razvojne politike predsednika Aleksandra Vučića", navodi se u saopštenju ministarstva.

- On je celog sebe stavio u službu dobrobiti našeg naroda, a na monstruoznu kampanju koja se protiv njega vodi u celom regionu, jer Srbiji se uspeh ne prašta, on odgovara najboljim mogućim vestima za budućnost Srbije i živote naših građana - rekla je Mesarović.

Dodaje da se zahvaljujući inicijativi predsednika Vučića, očekuje povećanje minimalne zarade, koja će prvi put u istoriji pokriti minimalnu potrošačku korpu.

Istakla je da vizija o prosečnoj plati od 1.000 evra do 2025. godine pokazuje odlučnost da Srbija postane zemlja u kojoj svako može da živi dostojanstveno.

- Zbog takve Srbije koju gradi, nikada neće moći da pobede Aleksandra Vučića. Zahvalnost predsedniku Srbije na svemu što je do sada uradio za našu Srbiju - rekla je ministarka.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu