SAMO ĆE U OVA DVA DELA SRBIJE BITI PADAVINA: Stižu pljuskovi i grmljavina

Novosti online

28. 08. 2024. u 14:26

U SRBIJI će danas biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, na severu suvo, a u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti mestimično sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

САМО ЋЕ У ОВА ДВА ДЕЛА СРБИЈЕ БИТИ ПАДАВИНА: Стижу пљускови и грмљавина

FOTO: AP/Tanjug

Duvaće slab i umeren vetar, severnih pravaca, a temperature će se kretati u rasponu od 15 do 34 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo, posle podne i uveče u pojedinim delovima grada moguć je kratkotrajni pljusak sa grmljavinom, a maksimalna dnevna temperatura biće oko 33 stepena.

Pljuskovi mogući samo na istoku i jugu 

- Tokom popodneva na istoku i jugu uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom - najavio je RHMZ u 13.30.

U četvrtak toplo, do 34 stepena

U Srbiji će u četvrtak, 29. avgusta, biti promenljivo oblačno i toplo, na severu Srbije sa dužim sunčanim intervalima, a u oblastima južnije od Save i Dunava i nestabilno, pa se očekuju i lokalni kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je danas RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, severnih pravaca, a temperature će se kretati od 13 do 34 stepena. U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima, uz slab vetar severnih pravaca i temperaturom od oko 33 stepena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORA NA INTENZIVNOJ Ne smeju da ga operišu, menadžer za Novosti otkrio nove informacije: Intubiran je, stanje je isto