ŠKLOSKI POLICAJAC RADE KOJEG DECA OBOŽAVAJU: Svakog jutra, učenici i nastavnici prvo zastanu da ga pozdrave (FOTO)

Novosti online

01. 09. 2024. u 10:09

POVODOM početka školske godine Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se na svom zvaničnom Instagram kanalu.

ШКЛОСКИ ПОЛИЦАЈАЦ РАДЕ КОЈЕГ ДЕЦА ОБОЖАВАЈУ: Сваког јутра, ученици и наставници прво застану да га поздраве (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/MUP

- Povratak u školske klupe našim mališanima donosi radost susreta sa drugarima i novim izazovima. Želimo da vas podsetimo na važnu ulogu školskih policajaca u našim zajednicama. Oni su tu da obezbede vašu sigurnost i budu vaša podrška na svakom koraku.

Upoznajte Radivoja Mijatovića, poznatijeg kao Rade, našeg školskog policajca iz Policijske stanice Irig. Rade već godinu dana brine o bezbednosti u Osnovnoj školi “Dositej Obradović” i Srednjoj školi “Borislav Mihajlović Mihiz” u Irigu. Svojim predanim radom i prijateljskim pristupom postao je omiljeni prijatelj među učenicima i nastavnicima. 

Svakog jutra, učenici i nastavnici prvo zastanu da ga pozdrave, a Rade uvek uzvrati osmehom. Njegova prisutnost u školama je mnogo više od samog posla – on je tu da sasluša, pomogne i pruži osećaj sigurnosti.

Čak i nakon završetka smene, Rade često obiđe školu, razgovara sa učenicima i nastavnicima, i po potrebi ih isprati do kuće ili autobuske stanice. 

Vaša bezbednost je naš prioritet, a Rade je samo jedan od školskih policajaca koji je tu da osigura da svaki dan u školi prođe bezbedno i bezbrižno.

Dragi đaci, ne zaboravite – naši školski policajci su uvek tu za vas!  - stoji u objavi. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO JE VUČIĆ RASTURIO LICEMERJE  MILATOVIĆA I OSTALIH POPUT NJEGA: Predsednik Srbije ogolio sve neistine isključivo istinom