ŽELJKO MITROVIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Nadi i njenoj deci obezbedio krov nad glavom, ali tu iznenađenjima nije kraj!

Promo

01. 09. 2024. u 15:05

Nada Mitrović i njeno petoro dece će od danas imati svoj dom - sve zahvaljujući Željku Mitroviću, a ovo je samo početak humanitarnih akcija koje nas očekuju.

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ИСПУНИО ОБЕЋАЊЕ: Нади и њеној деци обезбедио кров над главом, али ту изненађењима није крај!

Foto: Pink

Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, radi punom parom na mnogobrojnim projektima povodom 30 godina Pinka. Ipak, pored svih obaveza nije zaboravio na Nadu Mitrović – samohranu majku iz Pančeva i njeno petoro dece, kao i na dato obećanje i cilj da ovoj hrabroj ženi i njenoj deci da poboljša kvalitet života.

Danas je Željko Mitrović krenuo put Pančeva, kako bi Nadi i njenoj deci pokazao kuću u koju će se 27.septembra useliti i započeti bolji i lepši život. Osim što joj je uručio ugovor o poklonu, Željko je Nadi uručio i ugovor o stalnom zaposlenju, kao i poklone za polazak u školu Milici, Miji, Maši, Mihajlu iMiljanu. Pored neophodnog školskog pribora, Željko je klincima poklonio zanimljive igračke, ali i lap-topove za svako dete. Za uređenje kuće pobrinuće se ekipa emisije “Kuća od srca”, a Nada i njena deca nisu mogli da sakriju oduševljenje kada su videli svoj novi dom.

“Danas je prvi događaj od više od 30 koje sam najavio za septembar povodom 30 godina TV PINK. Izabrao sam da otvorimo ovih 30 dana sa akcijom solidarnosti i da usrećimo samohranu majku petoro dece. Pre dve godine smo je zaposlili kao moju savetnicu za lepo vreme, a danas Nada i njena dečica imaju priliku da vide kuću u kojoj će živeti. Kuća će imati kompletan nameštaj, ali i bazen. Svako će imati svoju sobu i nadam se da će biti srećni. Klincima sam poneo poklone za školu, lap-topove i džeparac, a spremili smo nešto i za Nadu što verujem da će je mnogo obradovati. Život će im se promeniti iz korena. Sada imaju svoju kuću. Dečica su fenomenalna, imaju sve petice.” – rekao je Željko.

Nada i njena dečica nisu krili oduševljenje kada su se susreli sa Željkom, a mališani su bili posebno oduševljeni darovima koje je Mitrović spremio za njih. Oni su isto poželeli da učine nešto za Željka i poklonili mu srce na kom piše: ŽELjKO U SRCU! PINK U DUŠI!

"Ako u nama ne probudimo solidarnost i ako ne brinemo o onima koji su u teškoj situaciji – onda su svi naši rezultati i uspesi su polovični ili nikakvi. U kancelariji imam ceo zid gde se nalaze dečiji pokloni i oni su mi apsolutno najdraži. Humanitarni rad me ispunjava i sve moje uspehe čini potpunijim. Detinjstvo je stvarno ključna stvar u razvoju buduće ličnosti. Divim se Nadinoj lavovskoj energiji, hrabrosti i borbi. Deca su joj predivna. Njena borba je vanzemaljska i nadrealna. Verujem da će i oni kada odrastu da rade iste stvari." – poentirao je Mitrović.

Pored svih svojih obaveza i danonoćnog kreativnog planiranja projekata koji će od septembra zaživeti i oduševiti domaću javnost, Željko Mitrović je ovaj dan posvetio Nadi, Milici, Miji, Maši, Mihajlu i Miljanu,uz obećanje da će se sledeći put videti 27. septembra, kada se budu useljavali u svoj novi dom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CIGARE PALIM JEDNU ZA DRUGOM Mira Banjac ima 94 godine, a ovo je tajna njene dugovečnosti