APLAUZI, OVACIJE I NIKAD SREĆNIJI POVRATAK U ŠKOLU! Željko Mitrović napravio neverovatno iznenađenje za svoje drugare iz Zvečanske

Promo

03. 09. 2024. u 12:00

U Domu Jovan Jovanović Zmaj, Mitrović je proslavio sa mališanima početak nove školske godine.

АПЛАУЗИ, ОВАЦИЈЕ И НИКАД СРЕЋНИЈИ ПОВРАТАК У ШКОЛУ! Жељко Митровић направио невероватно изненађење за своје другаре из Звечанске

Foto J Simonović / Pink Media Group

Znajući kolko je svaki novi početak važan, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, odlučio je danas da iznenadi svoje klince – sa donacijom školskog pribora u vrednosti od više desetina hiljada evra za decu školskog uzrasta iz svih sedam beogradskih domova i priredi im nezaboravan doček nakon prvog školskog dana.

Akcija pod imenom „Povratak u školu“ danas se realizovala u Domu Jovan Jovanović Zmaj u okviru koje je Željko Mitrović pripremio pakete školskog pribora za mališane iz sedam beogradskih domova, koji sadrže – rančeve, pernice, pribor za likovno, sveske, gumice, olovke, lenjire, kolaž papire... ali i naravno neizostavni džeparac koji uvek izazove najveće oduševljenje kod klinaca. Na proslavi je prisustvovao najveći broj dece školskog uzrasta iz svih beogradskih domova.

„U Dom Jova Jovanović Zmaj doneli smo pun kamion potrepština za školu. Kao mali, uvek sam se radovao polasku u školu, ne samo zbog nove školske godine, nego što sam tada dobijao džeparac. I ja sam to isto uradio, klincima sam doneo džeparac kojem su se i više obradovali nego školskom priboru. U sklopu naše čuvene akcije 30 događaja – za 30 dana, povodom 30 godina Pinka, imaćemo 10 humanitarnih akcija ovog tipa. Početkom sledeće godine planiram osnivanje fondacije koja će se zvati „Dečija akademija nauke i umetnosti”. Ona će sponzorisati i pomagati decu koja imaju dobre ocene i koja postižu dobre rezultate na različitim takmičenjima. Vidimo se na humanitarnom balu za ovu i mlađu dečicu, na kome ćemo održati aukciju njihovih umetničkih radova.” – rekao je Mitrović.

Kao i svaki put kada se Željko pojavi – klinci su ga dočekali aplauzom i ovacijama, a neizostavni selfiji sa vlasnikom ružičaste imperije ni ovog puta nisu izostali.

Željko je sem druženja i darivanja organizovao matine na kome je muziku birao DJ Munja – poznati di-džej.

Mnoštvo prigodnih aktivnosti do sada, kao i njihov zajednički rođendan koji je sada već postao tradicionalan događaj, približilo ih je i izgradilo čistu emociju.

Uprkos obavezama i događajima koje ga očekuju povodom tri uspešne decenije rada TV PINK, Mitrović je poželeo da ovaj dan posveti svojim klincima, jer je svestan koliko su ljubav i pažnja značajni za ova mlada bića – kao i neizostavna poruka da nisu sami.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)