PRIPREME ZAKONA O JAVNIM MEDIJSKIM SERVISIMA: Ministar informisanja i telekomunikacija sreo se sa predstavnicima "Nezavisnosti"

V.C.

03. 09. 2024. u 16:37

MINISTAR informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić održao je sastanak sa Čedankom Andrić, predsednicom UGS "Nezavisnost", i Darkom Šperom, predsednikom Granskog sindikata kulture, umetnosti i medija "Nezavisnost".

ПРИПРЕМЕ ЗАКОНА О ЈАВНИМ МЕДИЈСКИМ СЕРВИСИМА: Министар информисања и телекомуникација срео се са представницима Независности

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar za informisanje Miloš Garić, kao i predstavnik Sektora za informisanje Dejan Stojanović.

Kako je navelo Ministarstvo na svom sajtu, tokom dužeg razgovora analizirani su prvi koraci ka pripremi izmena i dopuna zakona o Javnim medijskim servisima, kao i druge teme od značaja za radno-pravni i materijalni položaj zaposlenih u oblasti javnog informisanja. Sagovornici su postigli potpunu saglasnost o potrebi zajedničkog rada na kontinuiranom poboljšavanju položaja zaposlenih u oblasti informisanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!