„NEPOBEDIVI“ OSVAJAJU VRH PIRAMIDE: Invictus Challenge by Mozzart po prvi put na Rtnju

Promo

05. 09. 2024. u 16:00

Nezaboravan uspon na čuveni Šiljak 20. i 21. septembra, prijave u toku

„НЕПОБЕДИВИ“ ОСВАЈАЈУ ВРХ ПИРАМИДЕ: Invictus Challenge by Mozzart по први пут на Ртњу

FOTO: Promo

Invictus Challenge by Mozzart stiže na Rtanj! Nakon Fruške gore i Kopaonika, Mozzartov tim „Nepobedivi“ će osvojiti još jedan planinski vrh, a sve ljubitelje trka, adrenalina i prirode 20. i 21. septembra očekuje nezaboravan vikend na čuvenoj piramidi istočne Srbije. Svi zainteresovani da postanu deo prve Invictus Challenge ekspedicije na Rtnju mogu da se prijave na linku.

FOTO: Promo

Učesnike očekuje noćni uspon i nezaboravno svitanje na vrhu Šiljak, a zatim tog istog dana po podne i dnevni izazov – trail trka po uzbudljivim i izazovnim stazama u srcu netaknute prirode. Uzbudljiva vikend avantura će epilog dobiti velikom žurkom i druženjem za sve učesnike.

MOZZART I INVICTUS – SNAGA HUMANOSTI

Mozzartov tim „Nepobedivi“ je više puta do sada trijumfovao na Invictus Challenge trkama na Petrovaradinskoj tvrđavi, Štrandu, Fruškoj gori i Kopaoniku, a osim spretnosti na trkačkim stazama demonstrirali su i visok nivo ekološke svesti. Prethodne godine, u saradnji sa organizacijom Invictus, na trkama su realizovane akcije čišćenja i reciklaže, dok su ovogodišnji događaji slavili žensku snagu i solidarnost najmlađih. U martu je Fondacija Mozzart izdvajala sredstva za svaku takmičarku koja je prošla kroz cilj na Invictus OCR trci na Petrovaradinu, a u ukupnom skoru je donirala 400.000 dinara Sigurnoj kući u Novom Sadu. U junu je fokus bio na najmlađima, pa je za svakog mališana koji je uspešno istrčao specijalni dečji poligon Fondacija Mozzart donirala sredstva za Dečije selo „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici.

FOTO: Promo


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA RADNA MESTA I DUGAČAK SPISAK BENEFITA: Sve o uslovima koje nudi kompanija Mercator-S