PALMA: Srbija država sa najvećim ekonomskim rastom - zato Vučić ima najveće poverenje građana

Z.U.

05. 09. 2024. u 17:50

DELEGACIJA iz Srbije u kojoj su, pored ostalih , zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi više udruženja iz Jagodine, udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljni davaoca krvi, privrednici i radio amateri narednih dana boraviće u Grčkoj.

ПАЛМА: Србија држава са највећим економским растом - зато Вучић има највеће поверење грађана

Foto: Novosti

I ovo putovanje u Hanioti, organizovao je  grad  Jagodina,  a o trošku donatora ,kojima  se predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma javno zahvalio.

-  Želim da istaknem da je Grčka ubedljivo najbolja država za letovanje za građane Srbije, jer je Grčka prijateljski država Srbiji i siguran sam da premijer Micotakis nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova -  poručio je Dragan Marković Palma.

Lider JS  je naglasio da je Srbija  danas jedna od država u svetu sa najvećim ekonomskim rastom:

- Zato Aleksandar Vučić ima ogromno poverenje građana Srbije. Sve ono što je Aleksandar Vučić predstavio kao program još kada je bio premijer sve je i realizovano. Srbija je danas za respekt i poštovanje u svetu i zato sam ja kao i svi građani Srbije ponosan gde god se nađem u svetu. Da je to tako dokazuje i činjenica da su dva najveca lidera Evropske unije Makron i Šolc razgovarali sa nasim predsednikom, koji je podjednako poštovan kao i naša drzava i na zapadu i na istoku.

U Grčku je doputovalo 650 članova delegacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA RADNA MESTA I DUGAČAK SPISAK BENEFITA: Sve o uslovima koje nudi kompanija Mercator-S