NIKOS VERTIS „ZAPALIO“ KRCAT TAŠMAJDAN: Lepa Brena kao specijalna gošća, u publici Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Mirka Vasiljević...

Novosti online

05. 09. 2024. u 20:04

SINOĆ je na beogradskom Tašmajdanu održan koncert koji će se dugo pamtiti – Nikos Vertis je u potpunosti ispunio očekivanja svojih fanova, priredivši im spektakl o kojem će se pričati.

НИКОС ВЕРТИС „ЗАПАЛИО“ КРЦАТ ТАШМАЈДАН: Лепа Брена као специјална гошћа, у публици Александра Пријовић, Милица Павловић, Мирка Васиљевић...

foto: Skymusic

Stadion je bio dupke pun, a energija je bila toliko snažna da je publika od prvog do poslednjeg takta pevala zajedno sa njim.

Ovo je drugi Vertisov dolazak u Beograd, a kao i prošle godine, popularni Grk nije na sceni bio sam. Posebno iznenađenje večeri bila je Lepa Brena, koja je kao specijalni gost podigla atmosferu do usijanja. 

foto: Skymusic

Ona je sa Vertisom otpevala duet što je publika pozdravila glasnim ovacijama i aplauzom, a jedan od trenutaka koji su obeležili noć bio je kada je Brena, u čast legendarnom Bori Đorđeviću, otpevala pesmu Riblje čorbe „Kada padne noć (Upomoć)”. Publika je horski pratila svaki stih, a emocije su preplavile Tašmajdan.

foto: Skymusic

Među prisutnima našli su se i brojni poznati – Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Milica Pavlović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Dragan Brajović Braja, Peđa Jovanović kao i mnoge druge zvezde domaće scene, koje su došle da uživaju u ovoj nezaboravnoj muzičkoj noći.

Vertis je publici poklonio više od tri sata svog nastupa, a kako je to izgledalo, pogledajte ovde:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!