SAMIT ZDRAVSTVENOG TURIZMA, TURIZMA I PRIVREDE U VRNJAČKOJ BANI: Među učesnicima Marina Filipčev, direktor marketinga "Novosti"

Novosti online

09. 09. 2024. u 21:46

"SAMIT zdravstvenog turizma, turizma i privrede" održaće se 11. i 12. oktobra 2024. godine u prelepom okruženju Vrnjačke Banje, u hotelu "Fontana."

САМИТ ЗДРАВСТВЕНОГ ТУРИЗМА, ТУРИЗМА И ПРИВРЕДЕ У ВРЊАЧКОЈ БАНИ: Међу учесницима Марина Филипчев, директор маркетинга Новости

TSS

Ovaj važan događaj se održava drugu godinu za redom i okuplja ključne aktere iz oblasti hotelijerstva, gastronomije, estetike, novinarstva, marketinga, turizma i medicine.

Ove godine, samit će ugostiti brojne istaknute ličnosti, među kojima su: 

  • Doktor Nenad Stepić, Vojno medicinska akademija (VMA)
  • Doktor Slađana Mihajlović, upravnica Bolnice za ginekologiju i akušerstvo KBC „Dr Dragiša Mišović-Dedinje“
  • Doktor Igor Živkovi*, Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje"

Gosti iz Istanbula, stručnjaci u oblastima transplantacije jetre, bubrega, operacija želuca, vantelesne oplodnje i presađivanja kose, takođe će biti prisutni i podeliti svoje uvide i iskustva na panelima.

Jedna od tema ovogodišnjeg samita biće i marketing u turizmu. O ovoj važnoj oblasti govoriće Marina Filipčev, direktor marketinga i advertajzinga Kompanije “Novosti” koja će pružiti dragocene uvide u strategije i trendove koji oblikuju budućnost turizma.

Samit organizuje produkcija Bella na čelu sa direktorom Jelenom Đoković, a u saradnji sa opštinom Vrnjačka Banja i Turističkom organizacijom.

Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za umrežavanje, razmenu iskustava i istraživanje novih poslovnih mogućnosti u dinamičnom svetu zdravstvenog turizma i privrede.

Podsetimo, prošle godine održan je samit u okviru iste organizacije a kao jedan od panelista bila je direktor Filipčev.

Foto: Novosti

- Mediji su osnovni kanali komunikacije kada je u pitanju turistička ponuda, s jadne strane onih koji ih kreniraju i s druge strane onih koji su potencijalni korisnici. Iz našeg iskustva ljudi dosta vole da putuju po Srbiji i mi kao "Večernje novosti" smo tu jako važan faktor jer promovišemo dosta turističkih ponuda naše zemlje. Među najčitanijim teksovima na našem portalu upravo su tekstovi vezani za promociju destinacija u našoj lepoj zemlji koje do korisnika dolaze organski bez ikakvih plaćenih kampanja  - istakla je tada ona. Više o prošlogodišnjem samitu čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE TO: Dejan Stanković dobio najviše glasova, a nije izabran za trenera meseca