PATRIJARHOV POZIV NA MOLITVU ZA POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE: "Za zajedništvo i drugarstvo naše dece, da im Gospod bude pomoćnik"

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

11. 09. 2024. u 15:29

SA blagoslovom Njegove svetosti patrijarha srpskog g. Porfirija u subotu, 14. septembra 2024. godine, sa početkom u 9 sati, u Hramu Svetog Save na Vračaru biće služena molitva za početak nove školske godine.

ПАТРИЈАРХОВ ПОЗИВ НА МОЛИТВУ ЗА ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ: За заједништво и другарство наше деце, да им Господ буде помоћник

Foto: Srpska Pravoslavna crkva

- Njegova svetost poziva đake, roditelje i nastavnike da zajedno uznesemo molitve Bogu za blagoslovenu i uspešnu školsku 2024/25. godinu; za zajedništvo i drugarstvo naše dece, za njihov napredak u bogopoznanju i u svakom znanju koje ih čuva i izgrađuje u pobožnosti i vrlini; za ohrabrenje naših učitelja i nastavnika, da im Gospod bude pomoćnik, da bi i pored svih poteškoća svoju službu vršili u miru i radosti, znajući da vrše delo Božje; a roditeljima da daruje smirenje i odlučnost, toplu hrišćansku ljubav i blagost koje ne prelaze granicu bolećivosti, nego drže poredak i uče odgovornosti, navodi se u saopštenju na sajtu SPC.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE SVE ZANIMALO: Đoković otkrio do kada će igrati za reprezentaciju