TEZA O BIN LADENU NAJMANJE UVERLJIVA : Milorad Vukašinović o misteriji 11. septembra (VIDEO)

J. S.

11. 09. 2024. u 21:59

O događajima od 11. septembra 2001. godine napisana je obimna literatura i urađene su različite analize iz kojih je proizašlo nekoliko škola mišljenja koje sliku tog terorističkog napada daju u potpuno novom svetlu.

ТЕЗА О БИН ЛАДЕНУ НАЈМАЊЕ УВЕРЉИВА : Милорад Вукашиновић о мистерији  11. септембра (ВИДЕО)

Milorad Vukašinović /Foto KCNS

Po mišljenjima mnogih autora, najuverljivija škola jeste ona o delovanju duboke države. Uz nju postoji i teza o obračunu suprotstavljenih masonskih loža.

Novinar i publicista Milorad  Vukašinović ističe kao jednu od najslabijih tačaka zvanične verzije ovog događaja, priču o odgovornosti Bin Ladena i terorističke mreže Al Kaida.

- Da li je moguće jednu takvu akciju čuvati u tajnosti, i može li je organizovati i sprovesti u delo čovek koji je u trenutku napada sakriven u pećinama Avganistana – sve su to pitanja koja još uvek intrigiraju svetsku javnost - ističe predavač.

Predavanje novinara i publiciste Milorada Vukašinovića  „Misterija 11. septembra" može se  pogledati na  Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore šahid iz bizarnog razloga

NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore "šahid" iz bizarnog razloga

LOVCI rumunskog vazduhoplovstva F-16 uspešno su presreli ruski dron sa eksplozivom koji je narušio vazdušni prostor NATO-a tokom nedavnog napada Kremlja na Ukrajinu, ali pilotima nije bilo dozvoljeno da obore bespilotnu, robotsku letelicu jer bi to bilo ilegalno prema rumunskom državnom zakonu, navodi se u zvaničnim izjavama i novinskim izveštajima, piše Kijev post.

11. 09. 2024. u 20:59

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?