DIS SJAJNIM GESTOM OBELEŽIO DAN NACIONALNE ZASTAVE!

Promo

13. 09. 2024. u 14:00

Godinama unazad, 15. septembra, naš narod sa ponosom obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. To je dan koji simbolizuje našu tradiciju, patriotizam i slogu. Ovaj značajan datum nas poziva da se prisetimo vrednosti koje zastava predstavlja – jedinstva, slobode, jednakosti, pravde i istorijskog nasleđa srpskog naroda.

ДИС СЈАЈНИМ ГЕСТОМ ОБЕЛЕЖИО ДАН НАЦИОНАЛНЕ ЗАСТАВЕ!

Promo

Pod srpskom trobojkom, crveno-plavo-belom, kroz vekove su se vodile borbe za slobodu, oblikovale vizije bolje budućnosti i jačala nacionalna svest. Naša zastava nije samo simbol države, već i identiteta svakog građanina Srbije. Ona predstavlja zajedništvo svih nas.

Obeležavanje ovog važnog dana je prilika da se ujedinimo u slavlju i ponosu, a istovremeno i da se osvrnemo na budućnost u nadi da ćemo negovanje ovih vrednosti preneti i na nove generacije.

Prepoznajući važnost ovog značajnog praznika, kompanija DIS se pridružuje obeležavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i odlučila je da svojim vernim kupcima pruži poseban znak pažnje. Tokom predstojećeg vikenda, svaki kupac koji u DIS marketima ostvari kupovinu u iznosu većem od 3000 dinara, dobiće srpsku zastavu za 1 dinar. Na ovaj način, kompanija DIS želi da podstakne sve kupce u DIS marketima da sa ponosom istaknu nacionalne boje i doprinesu očuvanju tradicije, kao i negovanju značaja ovog dana.

Pozivamo sve građane da sa ponosom istaknu srpsku zastavu na svojim domovima, poslovnim prostorima i institucijama, i time doprinesu očuvanju nacionalnog duha i tradicije. Neka ovaj dan bude podsećanje na naše zajedničke vrednosti i odgovornost prema budućim generacijama.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CURE DETALJI TRAMPOVOG MIROVNOG PLANA: Ukrajina zadržava suverenitet, formira se demilitarizovana zona?