SNIMAK SA SRPSKE SVADBE KOJI MORATE POGLEDATI: Dekoracija gori, a mladoženja zbog jednog poteza postao hit na mrežama (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

14. 09. 2024. u 08:55

MLADENCI iz Srbije, a i svadbene zvanice, doživeli su neprijatnost na proslavi venčanja kada su prskalice koje su stajale pored dekoracije tokom sečenja mladenačke torte zapalila deo postavke.

СНИМАК СА СРПСКЕ СВАДБЕ КОЈИ МОРАТЕ ПОГЛЕДАТИ: Декорација гори, а младожења због једног потеза постао хит на мрежама (ВИДЕО)

Foto: Printsrkin

Brzom reakcijom prisutnih sprečena je eventualna katastrofa do koje je moglo da dođe.

Korisnica TikToka po imenu jovana objavila je na pomenutoj društvenoj mreži snimak uz duhovit opis.

- Planirali smo da nam svadba gori, na kraju je stvarno gorelo - stoji u okviru snimka koji je pregledalo gotovo 250 hiljada ljudi.

@jovana_boricic Dobro se završilo 🔥💪🏻 😂 zauvek će mi biti smešno #svadba #požar #fyp #viral ♬ original sound - Jovana Boričić

Kako je navela, na sreću se sve dobro završilo, te će ovaj mali incident zauvek biti smešan i njoj i njenom suprugu, iako se u prvi mah to nije činilo.

Naime, dok su mladenci sekli tortu i veselili se s gostima, prskalice koje su bile postavljene zahvatile su platno koje je bilo deo dekoracije. Mladenci u prvom trenutku nisu primetili šta se događa, ali jesu gosti, te je počelo gašenje vatre, a u jednom momentu je plamen poprilično buknuo .

Kad su primetili da se nešto dešava iza njihovih leđa, pomerili su se u stranu dok su gosti gasili vatru.

Komentara ispod objave bilo je mnogo. Tako je jedan od pratilaca u šali napisao da je to "loš znak", na šta se nadovezala i mlada:

- Šta se sve desilo taj dan, do sad je trebalo da se razvedemo hahahah - odgovorila je.

Mnogi su pak primetili detalj da je mladoženja tokom požara jeo tortu, te su i to komentarisali.

- Ali mladoženja jede tortu, da čovek završi što pre. Iskreno ja - bio je jedan komentar na koji se mlada nadovezala, te rekla da je mladoženji bilo najlepše.

(Kurir)

BONUS VIDEO: PRIČE IZ HRONIKE: Miloš Jevremović - Udarac strele me zateturao, ali sam odgovorio na tu pretnju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUD ŠOKIRAO TENISKI SVET: Evo šta je rekao o Sinerovom doping skandalu!