MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju

Promo

18. 09. 2024. u 16:00

Kompanija MaxBet od ove godine deo je kompanije Flutter International, međunarodne divizije Flutter Entertaiment, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću.

МаxБет лансирао прву потпуно АИ генерисану маркетиншку кампању

Foto: Promo

Kao lider u inovacijama i pružanju vrhunske usluge u industriji igara na sreću, MaxBet je lansirao najnoviju marketinšku kampanju, koja je u potpunosti generisana pomoću veštačke inteligencije. Ova inovativna kampanja, koja uključuje i TV spot, predstavlja prvi ovakav poduhvat i postavlja nove standarde u industriji igara na sreću.

MaxBet, je prvi u svojoj industriji upotrebio veštačku inteligenciju za kompletno kreiranje marketinške kampanje, što uključuje i produkciju najnovije kampanje „Novi BONUS DOBRODOŠLICE, KUĆA ČASTI, IGRAJ BEZ GUBITKA do 5.000 DIN”. Ovim potezom kompanija MaxBet ne samo da pokazuje svoju inovativnost, već i naglašava posvećenost pružanju najboljeg iskustva igračima.

„Uvođenjem potpuno AI generisane marketinške kampanje, od koncepta do realizacije, ne samo da pomeramo granice kreativnosti, već i uvodimo naše korisnike u novu eru zabave. Naša misija je da stalno unapređujemo korisničko iskustvo, a zahvaljujući veštačkoj inteligenciji možemo još bolje da odgovorimo na potrebe naših igrača i tržišta", izjavila je Sanja Obradović, direktor marketinga u kompaniji MaxBet.

Upotreba novih tehnologija u marketinške svrhe u kompaniji MaxBet, rezultat je težnje kompanije da istražuje inovativne pristupe i rešenja. Sve zasluge za kreiranje prve marketinške kampanje generisane pomoću veštačke inteligencije pripadaju Nikoli Oluiću - za kreativnu ideju i vođenje produkcione agencije, Dušanu Jordačeviću – za izradu vizuala, kao i produkcijskoj kući Blekbuk – za produkciju kampanje.

MaxBet će nastaviti da pomera granice kroz stalno unapređenje usluge, inovacije i uvođenja novih tehnologija, sa ciljem da korisnicima obezbedi najbolje moguće iskustvo.

Video kampanje možete da pogledate ovde.

O kompaniji MaxBet:

Kompanija MaxBet bavi se priređivanjem igara na sreću još od 1993. godine. Danas je primer uspešnog i odgovornog poslovanja, zapošljava više od 3000 ljudi i prisutna je na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji. Od ove godine MaxBet je deo kompanije Flutter International, međunarodne divizije Flutter Entertaiment, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću koji je listiran na Njujorškoj berzi. Društveno-odgovorno upravljanje kompanijom zasnovano je na stalnom ulaganju u dugoročne i stabilne odnose, sa ciljem da kontinuirano doprinosi razvoju društva u kojem posluje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje