NOVE MUKE NAŠIH TURISTA: Bugari ne dozvoljavaju tranzit do Turske

J. Su.

16. 07. 2020. u 19:04

BUGARSKA ne dozvoljava ulazak na svoju teritoriju, čak ni tranzit, ukoliko se ulazi iz Srbije! Zbog toga je, samo juče, obustavljen polazak pet autobusa turističkih agencija, sa putnicima koji su pošli na odmor u Tursku, ali i Bugarsku.

НОВЕ МУКЕ НАШИХ ТУРИСТА: Бугари не дозвољавају транзит до Турске

Foto: Printskrin/AMSS

Kako nam je ispričao Aleksandar Seničić, autobusi su vraćeni, maltene pred polazak. Ljudi su bili spremni da pođu. Spakovali stvari, kofere i sendviče i morali su da ih vrate. Niko od nadležnih ih nije ni obavestio da neće biti dozvoljen ulazak u Bugarsku.

Svi autobuski polasci za Tursku u narednom periodu biće otkazani. Za sada, do ove zemlje, može samo avionom.

Čarteri, kako smo saznali, funkcionišu normalno, iako je intresovanje za odlazak na letovanje u Tursku izuzetno malo. Novih aranžmana skoro i da nema. Većina uplaćenih odlazaka je iz vremena pre pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu