EVO KO JE DOBIO STAN U ZEMUNU! Izvučeni srećni dobitnici u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Novosti online

05. 12. 2020. u 18:30

U VEČERAŠNjEM izvlačenju srećnih dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020", stan u naselju Zemunske kapije dobila je Nikolić Ljiljana sa Uba.

ЕВО КО ЈЕ ДОБИО СТАН У ЗЕМУНУ! Извучени срећни добитници у наградној игри Узми рачун и победи

Foto: Printscreen

Koverta je važeća, a našoj sugrađanki je sreću donela reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić. 

Stan ima 50.7 kvadratnih metara, nalazi se na šestom spratu tog novoizgrađenog naselja.

Do sada je pristiglo 3.878,671 koverata. 

Milica Mandić izvukla je i dobitnike pet automobila Fijat 500L, a to su Doktor Kukolj Ivan sa Novog Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Stepanović sa Novog Beograda i Javorka Popović iz Vranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje