POSLOVNO UMREŽAVANJE: Šansa za poslovne žene

Novosti online

13. 10. 2023. u 14:00

REGIONALNA privredna komora Zapadnobačkog upravnog okruga bila je domaćin poslovnim ženama Istre i Udruženju poslovnih žena iz Čačka “Nadežda Petrović”.

ПОСЛОВНО УМРЕЖАВАЊЕ: Шанса за пословне жене

Foto: PKS

U okviru radne posete Zapadnobačkom upravnom okrugu, održana je i  tematska sednica  Parlament privrednika Zapadnobačkog upravnog okruga na temu “POSLOVNO UMREŽAVANjE – ŠANSA ZA POSLOVNE ŽENE”

Delegacija Županijske Komore Pula koja je posetila naš okrug brojala je šesnaest poslovih žena raznih profesija, na čelu sa predsednicom Županijske komore Pula gospođom Jasnom Jaklim Majetić. Poslovne žene Istre su se svoje aktivnosti predstavile kroz razne prezentacije kao i mogućnosti započinjanja biznisa u Hrvatskoj.

Ovaj susret  je organizovan i sa ciljem da se poslovno povežu i  umreže poslovne žene ove dve regije, kao i da se dogovore razni vidovi saradnje u budućnosti.

Poslednjih godina broj privrednica i preduzetnica raste u regionu i treba im omogućiti i dati i svaki vid  podrške.

Pored predstavnika Parlamenta privrednika Zapadnobačkog upravnog okruga sastanku su prisustvovala i brojna udruženja žena iz Zapadnobačkog upravnog okruga, predstavnice LAG “Panonski fijaker “ Sombor, preduzetnice i privrednice kao i drugi bitni nosioci privrednog razvoja našeg okruga.

Sednici Parlamenta privrednika prisustvovao je i gospodin Boško Vučurević predsednik Privredne komore Vojvodine koji je tokom svog izlaganja o učešću našeg okruga u stvaranju BDP-a izneo i stanje na tržištu rada kao i  strukturi privrede našeg okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)