Čadež sa vodećim austrijskim privrednicima u Beču

Novosti online

18. 09. 2024. u 12:19

TRADICIONALNI skup direktora vodećih austrijskih kompanija koji organizuje magazin „Falstaff“ održan je sinoć u Beču, a poseban gost bio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Чадеж са водећим аустријским привредницима у Бечу

Foto: Kirill Lialin&Falstaff

Najznačajniji poslovni događaj godine u Austriji okupio je više od 70 vlasnika i direktora najvećih austrijskih kompanija među kojima su bili i „Andritz“, „Austria Airrlines“, „Kwizda“, „Poor“, „Hofer“, „ Julius Meinl“ i mnogi drugi.

- Velika je čast biti na ovom događaju i to je još jedan pokazatelj ugleda koji PKS i celokupna privreda Srbije ima u Austriji - kaže Čadež, koji je pozvao sve prisutne da posete sajam vina Wine Vision by Open Balkan, koji će se po treći put održati u Beogradu, od 22. do 24. novembra, predstavljajući ga kao ključni događaj za vinsku industriju regiona.

Domaćini skupa bili su vlasnici "Falstaffa"-a, jednog od najvećih evropskih magazina za gastronomiju i turizam Volfgang Rosa Rosam i supruga Angelika, a za gastronomsko uživanje bio je zadužen trostruki vlasnik Mišlenove zvezde Viki Geunes, šef restorana „Zilte“ iz Antverpena.

Večera je imala i humanitarni karakter jer su sakupljena sredstva za pomoć osobama pogođenim u katastrofalnim poplavama u Austriji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio