SVE ĆE SE ZNATI U JUNU Vučić najavio velikog proizvođača automobila - "Ako odluka bude pozitivna u odelu ću da skočim u tašmajdanski bazen"

Tanjug

15. 05. 2022. u 15:17

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u drugoj polovini juna biti poznata odluka jednog velikog globalnog proizvođača automobila da li će investirati u našoj zemlji i obećao da će od sreće obučen skočiti u tašamajdaski bazen ako odluka bude pozitivna.

СВЕ ЋЕ СЕ ЗНАТИ У ЈУНУ Вучић најавио великог произвођача аутомобила - Ако одлука буде позитивна у оделу ћу да скочим у ташмајдански базен

Foto: Printscreen

- Obećavam da ću u odelu da skočim u tašmajdasnki bazen ako dobijemo tu vest u junu. Toliko je važna ta vest i posle toga - završio sam posao za Srbiju - rekao je Vučić na TV Prva.

Dodao je da se ta odluka očekuje u drugoj polovini juna.

- Ako to bude, kao Savić, jedino sam deblji od njega, skočiću u odelu u bezan, jer mislim da bi to bila najveća pobeda Srbije, ako uspemo. Još dve zemlje su u igri, a mislim da smo u svemu bolji od njih osim u jednoj stvari. A znate koja je ta jedna stvar - pričam o njoj u celoj emisiji - rekao je Vučić aludirajući na temu kojoj je pripao najveći deo razgovora u emisiji, odnosno na sankcije Rusiji.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije