ISPUNIĆEMO ONO ŠTO JE REALNO: Vučić o protestima poljoprivrednika i šetnji protiv Europrajda (VIDEO)

Novosti online

15. 08. 2022. u 13:02

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić govorio je danas o protestima poljoprivrednika i šetnji protiv Europrajda, koja je sinoć održana u Beogradu.

ИСПУНИЋЕМО ОНО ШТО ЈЕ РЕАЛНО: Вучић о протестима пољопривредника и шетњи против Еуропрајда (ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

- Ispunićemo ono što je realno i normalno, ono što ne možemo nećemo ispuniti i da li će neko zbog toga blokirati puteve... Da uzimamo od trgovaca reket da bismo plaćali nekom drugom ne možemo. Ko god da protestuje svi su na njegovoj strani. Sinoć smo imali skup protiv prajda, 4.650 ljudi usred leta, niko nije ni znao da je najavljeno. Došli su da se bune protiv gej parade. Pa što onda održavamo to - pitao se predsednik.

- Neću da vas pitam, jel znate ko je organizovao skup sinoć. Pričate o porodičnim vrednostima, oni koji su osuđenin za porodično nasilje, da ne pričam o opojnim drogama i svemu ostalom. Daj nađite bar nekog normalnog, da može da se pohvali porodičnim vrednostima, a ne pravosnažno osuđene na porodično nasilje. Jutros, pre nego što su doveli 4 za suncokret, niko se ne bavi suncokretom, ali i sa njima razgovaramo. Šta je što hoćete od države? Da isključujemo struju? Hoćete da ulje budu skuplje 30 dinara, može, ali onda nemojte da pitate za inflaciju i pare. Mi odavno ne živimo u komunizmu, nego u tržišnoj privredi. Ne morate svako veče da razmišljate kako ćete dodatni samar da okačite državi. Pustite državu, mnogo joj je teško u ovom trenutku sa svim problemima koje imamo. Verujem da ćemo naći rešenje za poljoprivrednike - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (45)

ŠTA SU PUTINU DAROVALI ZA ROĐENDAN: Knjige, alkohol, slatka tradicija sa Đinpigom, neobičan poklon Berluskonija, vicevi...