MINISTARSTVO: Svima koji su konkurisali biće isplaćeno 18.000 dinara po hektaru - rok za podnošenje zahteva 31. maj

Tanjug

22. 05. 2023. u 15:32

SVIM poljoprivrednim proizvođačima koji su konkurisali za davanja po hektaru u 2023. godini biće isplaćeno 18.000 dinara, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

МИНИСТАРСТВО: Свима који су конкурисали биће исплаћено 18.000 динара по хектару - рок за подношење захтева 31. мај

FOTO: Arhiva novosti

Javni poziv za davanja po hektaru raspisan je 7. aprila, a poljoprivredni proizvođači mogu svoje zahteve da podnose do 31. maja.

Prvobitan iznos podsticaja za biljnu proizvodnju bio je 9.000 dinara, a današnjim potpisivanjem sporazuma, prvobitan iznos je dvostruko uvećan i iznosi 18.000 dinara.

Poljoprivrednicima kojima do sada ta vrsta subvencije nije isplaćena, dobiće povećan iznos u celosti, dok će poljoprivredni proizvođači kojima je već isplaćeno 9.000 dinara razlika biti dodatno isplaćena u narednom periodu, navodi ministarstvo.

Poljoprivrednici koji su se do sada prijavili za ovu vrstu subvencija ne treba da podnose dodatne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)